Ποδόσφαιρο

Τότεναμ: Απολύθηκε ο Στελίνι [vid]

Δευτέρα, 24 Απριλίου 2023 - 22:19

Λύθηκε η συνεργασία με τον υπηρεσιακό τεχνικό. Στη θέση του ο, μέχρι πρότινος βοηθός του, Ράιαν Μέισον.

Τότεναμ: Απολύθηκε ο Στελίνι [vid]

Η συντριβή της Τότεναμ, το απόγευμα της Κυριακής, από την Νιούκαστλ σηματοδότησε το «κύκνειο άσμα» της παρουσίας του Κριστιάν Στελίνι στον πάγκο των «σπιρουνιών». Καθώς αυτό το 6-1, με τις «καρακάξες» να προηγούνται 5-0 στο 21' ήταν πολύ βαρύ για το σύλλογο του Λονδίνου. Έτσι τη Δευτέρα οριστικοποιήθηκε η απόφαση για το τέλος της συνεργασίας με τον Στελίνι που είχε αναλάβει στα τέλη Μαρτίου, όταν είχε γίνει γνωστό το «διαζύγιο» με τον Αντόνε Κόντες.

Μετά και την βαριά ήττα χθες στο «St James' Park», δεν μπορούσε να παραμείνει άλλο στον πάγκο της Τότεναμ ο Στελίνι. Έτσι έγινε γνωστό το «διαζύγιό» του με τον αγγλικό σύλλογο. Επιπλέον, μετά τη χθεσινή συντριβή, τα «σπιρούνια» είναι στο -6 από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Νιούκαστλ, έχοντας ματς περισσότερα από αμφότερες. Όσον αφορά στον νέο, υπηρεσιακό προπονητή της Τότεναμ… Αυτός θα είναι ο Ράιαν Μέισον που διετέλεσε βοηθός του Κριστιάν Στελίνι.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr