Ποδόσφαιρο

Δεν εγκαταλείπουν το Champions League στο Μπέργκαμο [vids]

Δευτέρα, 24 Απριλίου 2023 - 23:50

Τεράστιας σημασίας νίκη για την Αταλάντα, 3-1 τη Ρόμα. Καθώς είναι πια στο -4 από την πρώτη τετράδα στη Serie A.

Δεν εγκαταλείπουν το Champions League στο Μπέργκαμο [vids]

Στο «παιχνίδι» για την έξοδο στο UEFA Champions League της επόμενες περιόδου παραμένει η Αταλάντα. Το βράδυ της Δευτέρας οι «μπεργκαμάσκι» νίκησαν 3-1, στην έδρα τους, τη Ρόμα. Με το αποτέλεσμα αυτό, η ομάδα του Μπέργκαμο έφτασε τους 52 βαθμούς. Διότι είναι μόνο 4 βαθμούς πίσω από την τετράδα που οδηγεί στην κορυφαία, συλλογική διοργάνωση της επόμενης περιόδου από την Serie A.

Από την αρχή του ματς, η ομάδα του Τζιάν Πιέρο Γκασπερίνι έδειξε τις διαθέσεις της. Καθώς κατάφερε να μεταφέρει την πίεση στην Ρόμα και τελικά να φτάσει στη νίκη. Η σέντρα του Ζαπάτα στο 39' είχε αποδέκτη τον Πάσαλιτς που άνοιξε το σκορ με σουτ στην κίνηση.

Ο Τολόι στο 74' εκμεταλλεύτηκε την επέμβαση του Ρουί Πατρίσιο και σημείωσε το 2-0. Ωστόσο, στο 83', ο Πελεγκρίνι με σουτ έξω από την περιοχή κατάφερε να μειώσει το σκορ σε 2-1. Κατά συνέπεια έβαλε ξανά τους «τζιαλορόσι» στο ματς.

Ωστόσο, το ματς δεν είχε τελειώσει εκεί. Μιας και έκρυβε περαιτέρω συγκινήσεις. Έτσι ένα λεπτό αργότερο, δηλαδή στο 84', ο Κουπμάινερς εκμεταλλεύτηκε το μοιραίο λάθος του Ρουί Πατρίσιο και διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr