Ποδόσφαιρο

Η Σπόρτινγκ στο «κυνήγι» της 3ης θέσης [vid]

Τρίτη, 25 Απριλίου 2023 - 00:21

Τα «λιοντάρια» νίκησαν 2-0 στην έδρα της Γκιμαράες και εξακολουθούν να παλεύουν για τα προκριματικά του Champions League.

Η Σπόρτινγκ στο «κυνήγι» της 3ης θέσης [vid]

Θεωρητικά έχει ακόμη μαθηματικές πιθανότητες. Όμως πρακτικά κι αυτό είναι δύσκολο. Αλλά η Σπόρτινγκ Λισσαβώνας εξακολουθεί να «κυνηγά» την 3η θέση στο πορτογαλικό πρωτάθλημα. Εξάλλου, όσο θα έχει ελπίδες δεν θα τα παρατήσει. Το βράδυ της Δευτέρας πέρασαν από την έδρα της Γκιμαράες, την οποία νίκησαν 2-0.

Με την ομάδα του Ρούμπεν Αμορίμ να είναι στην 4η θέση, έχοντας 61 βαθμούς. Δηλαδή στο -7 από την Μπράγκα που είναι τρίτη και στο -9 από την δεύτερη Πόρτο. Επιπλέον, είναι στο -13 από την πρωτοπόρο Μπενφίκα των 74 πόντων! Αλλά τα «λιοντάρια» διατηρούν ακόμη μαθηματικές ελπίδες για την 3η θέση που δίνει εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου (45'+1) το γκολ του Αντρέ Σίλβα δεν μέτρησε, καθώς ήταν σε θέση οφ σάιντ. Αλλά γκολ μπήκε στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου. Μιας και στο 47' ο Πέδρο Γκονσάλβες έκανε το 0-1. Ένα ακόμη γκολ δεν μέτρησε ως οφσάιντ, εν προκειμένω για την Σπόρτιγκ, στο 87' από τον Κόατες. Αλλά στο 90'+3 ο Αρτούρ άρπαξε την ευκαιρία και σημείωσε το 0-2 που ήταν και το τελικό σκορ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr