Ποδόσφαιρο

Φουλ για κύπελλο οι «νερατζούρι» [vid]

Πέμπτη, 27 Απριλίου 2023 - 00:28

Η Ίντερ νίκησε 1-0 τη Γιουβέντους και θα διεκδικήσει στις 24 Μαΐου το Coppa Italia.

Φουλ για κύπελλο οι «νερατζούρι» [vid]

Ένα γκολ ήταν αρκετό. Αλλά ήταν ένα γκολ τεράστιας αξίας και σημασίας. Διότι η Ίντερ επικράτησε 1-0 της Γιουβέντους, στον επαναληπτικό ημιτελικό του Coppa Italia. Έτσι πέρασε στον τελικό της διοργάνωσης και θα διεκδικήσει τον τίτλο στις 24 Μαΐου. Ωστόσο, από την άλλη οι «μπιανκονέρι» δεν θα έχουν την ευκαιρία να «κυνηγήσει» έναν τίτλο φέτος. Αύριο βράδυ είναι ο άλλος επαναληπτικός ημιτελικός ανάμεσα σε Φιορεντίνα και Κρεμονέζε. Όμως, οι «βιόλα» έχουν το πάνω χέρι μετά το 2-0 του πρώτου ματς.

Η αναμέτρηση στο Μιλάνο είχε γκολ αρκετά νωρίς. Διότι στο 15′ ήρθε το τέρμα που έκρινε το ματς. Πιο συγκεκριμένα, ο Μπαρέλα βρήκε τον Ντιμάρκο που κατάφερε να δείξει ψυχραιμία και με ιδανικό τρόπο σκόραρε για το 1-0. Ως το 26′ οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν απειλήσει την εστία της Ίντερ. Αλλά εκεί ο Ντε Σίλιο αστόχησε με κεφαλιά.

Στο δεύτερο μέρος η Γιουβέντους επιδίωξε να απειλήσει. Εάν έφτανε στο γκολ, θα ισοφάρισε το σκορ του πρώτου ματς (1-1). Ωστόσο, όσες φορές χρειάστηκε ο Ονάνα δήλωσε «παρών». Από την άλλη, οι «νερατζούρι» είχαν επίσης ευκαιρίες για δεύτερο γκολ. Όμως καμία εκ των δύο δεν πέτυχε άλλο γκολ και το 1-0 έστειλε την Ίντερ στον τελικό.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr