Ποδόσφαιρο

Η ασυγκράτητη Νιούκαστλ [vids]

Πέμπτη, 27 Απριλίου 2023 - 23:46

Μια ακόμα 4άρα για τις «καρακάξες» που δύσκολα θα χάσουν το εισιτήριο για το επόμενο Champions League. «Βυθίζεται» κι άλλο η Σαουθάμπτον.

Η ασυγκράτητη Νιούκαστλ [vids]

Αν υπάρχει κάτι τη φετινή Premier League, εκτός από την πορεία της Σίτι που οδεύει ολοταχώς για τον τίτλο, είναι πώς η Νιούκαστλ θα βρεθεί στο επόμενο UEFA Champions League. Οι «καρακάξες» δεν σταματούν πουθενά και σκοράρουν ασταμάτητα. Το βράδυ της Πέμπτης έριξαν τέσσερα γκολ στο «Goodison Park» και πάτησαν ξανά στην 3η θέση της βαθμολογίας. Διότι το τελικό 4-1 με αντίπαλο την Έβερτον, δεν αφήνει κανένα περιθώριο για να αμφισβητήσει ουδείς την ανωτερότητά της.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 28′ με τον Γουίλσον (0-1), ενώ το πρώτο μέρος έληξε με τον Κάλβερτ-Λιούιν να σκοράρει στις καθυστερήσεις (45′+3), αλλά το γκολ να μην μετρά μέσω VAR για οφσάιντ. Επίσης, ο Ζοέλιντον στο 72′ σημείωσε το 0-2, ενώ ο Γουίλσον σκόραρε εκ νέου στο 75′ για το 0-3. Το γκολ του ΜακΝιλ που μείωσε σε 1-3 για τα ζαχαρωτά δεν άλλαξε την εικόνα του ματς. Καθώς στο 81′ ο Μέρφι διαμόρφωσε το τελικό 1-4.

Σε ό,τι αφορά το άλλο ματς που ξεκίνησε στις 21:45, η Μπόρνμουθ νίκησε 1-0 στην έδρα της Σαουθάμπτον και την «βύθισε» ακόμα περισσότερο στην ουρά της βαθμολογίας της Premier League. Το μοναδικό γκολ του ματς ήρθε στο 50′ από τον Ταβερνιέρ. Οι «Άγιοι» σκόραραν στο 89′ με τον Άνταμς, αλλά το γκολ δεν μέτρησε για οφσάιντ του σκόρερ που διαπίστωσε το VAR!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr