Ποδόσφαιρο

Οι «βιόλα» στον τελικό του Coppa Italia [vid]

Παρασκευή, 28 Απριλίου 2023 - 00:02

Η Φιορεντίνα πήρε «σβηστά» την πρόκριση με 0-0 κόντρα στην Κρεμονέζε, έχοντας το υπέρ της 2-0 από το πρώτο ματς.

Οι «βιόλα» στον τελικό του Coppa Italia [vid]

Η Φιορεντίνα θα βρεθεί στο δρόμο της Ίντερ, στον τελικό του κυπέλλου Ιταλίας, στις 24 Μαΐου στο «Olimpico». Οι «βιόλα» θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν έναν ακόμα τίτλο. Κι αυτό μιας και η ομάδα της Φλωρεντίας είναι ήδη και στην τετράδα του Europa Conference League. Έτσι θα έχει τη δυνατότητα για να «κυνηγήσει» έναν τίτλο εντός συνόρων, αφού είναι πάντα μέσα στο… παιχνίδι και για έναν ευρωπαϊκό.

Εξάλλου το 2-0 για τους «βιόλα» από το πρώτο ματς ήταν τελικά αρκετό για την ομάδα του Βιτσέντζο Ιταλιάνο. Μετά από εννιά χρόνια είναι ξανά στον τελικό του Coppa Italia. Όμως, θα έχουν την ευκαιρία να το «κυνηγήσουν» με αντίπαλο την Ίντερ και να κάνουν ό,τι δεν έγινε το 2014 κόντρα στη Νάπολι.

Σε ό,τι αφορά το καθαρά αγωνιστικό σκέλος, οι δύο ομάδες ουσιαστικά δεν είχαν τις μεγάλες φάσεις που περίμεναν. Η Κρεμονέζε έκανε ορισμένα σουτ, αλλά κανένα δεν ήταν επικίνδυνο για τον τερματοφύλακα της Φιορεντίνα. Μετά το 70′ οι «βιόλα» πίεσαν μεν, όμως δεν είχαν ουσία δε, δηλαδή να σημειώσουν ένα γκολ και να πάρουν δεύτερη νίκη κόντρα στην Κρεμονέζε.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr