Ποδόσφαιρο

Η Γιουνάιτεντ μυαλό δεν βάζει [vid]

Παρασκευή, 28 Απριλίου 2023 - 00:27

Αν και προηγήθηκε 2-0 της Τότεναμ στο Λονδίνο, στο τέλος το ματς έληξε ισόπαλο 2-2. Έτσι υποχώρησε στην 4η θέση.

Η Γιουνάιτεντ μυαλό δεν βάζει [vid]

Εάν ρωτούσαν 100 ανθρώπους σε ένα τηλεπαιχνίδι για την πιο… αυτοκαταστροφική ομάδα, φέτος, στην Premier League, η πλειοψηφία θα επέλεγε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Διότι η ομάδα του Τεν Χάαγκ έχει καταφέρει να «τρελαίνει» τους οπαδούς της και όχι μόνο! Εξάλλου, πρόκειται για ένα ποδοσφαιρικό σύνολο με ευμετάβλητη ψυχολογία και τεράστιες μεταπτώσεις στην απόδοση των παικτών, μέσα στο 90λεπτο.

Στο αποψινό ματς με την Τότεναμ στο Λονδίνο, οι «κόκκινοι διάβολοι» είχαν τον απόλυτο έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο. Διότι πήγαν στα αποδυτήρια με προβάδισμα δύο τερμάτων. Μιας και ο Σάντσο στο 7′ και ο Ράσφορντ στο 44′ έδειξαν να… τελειώνουν από νωρίς το ματς, απέναντι στους γηπεδούχους που έδειχναν ανήμποροι να αντιδράσουν. Όμως, το ματς στο δεύτερο μέρος έγινε… ροκ! Στο 56′ ο Πόρο με εντυπωσιακό σουτ μείωσε σε 1-2 για τα «σπιρούνια».

Ένα λεπτό πιο μετά (57′) ο Μπρούνο Φερνάντες απώλεσε τεράστια ευκαιρία για το 1-3. Βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ μεν, αλλά σημάδεψε δε το οριζόντιο δοκάρι! Επιπλέον, επειδή το ποδόσφαιρο… τιμωρεί τη χαλάρωση, στο 79′ ο Σον ισοφάρισε σε 2-2. Έτσι στέρησε τη δυνατότητα στην ομάδα του Μάντσεστερ να πάρει τη νίκη. Διότι με το αποτέλεσμα αυτό θα ήταν ουσιαστικά το απόλυτο φαβορί για την έξοδο στο Champions League. Όμως τώρα υποχώρησε στην 4η θέση, αλλά με ματς λιγότερο από την τρίτη Νιούκαστλ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr