Ποδόσφαιρο

Το Σεβιγιάνικο εξπρές [vid]

Παρασκευή, 28 Απριλίου 2023 - 01:08

Με πέναλτι στο 89′ οι Ανδαλουσιάνοι νίκησαν 1-0 την Αθλέτικ που έχασε την ευκαιρία να μπει στην εξάδα.

Το Σεβιγιάνικο εξπρές [vid]

Μια ακόμη νίκη για τη Σεβίλλη που έβαλε τέλος στο αήττητο σερί που είχαν οι Βάσκοι και κρατούσαν έξι αγωνιστικές στο ισπανικό πρωτάθλημα. Η αναμέτρηση στο «San Mames» κρίθηκε από την… άσπρη βούλα. Μιας και στο 90′ ο Οκάμπος κέρδισε πέναλτι μετά το τραγικό λάθος του Γεράι. Το… θύμα της παράβασης εκτέλεσε εύστοχα από το σημείο του πέναλτι στις καθυστερήσεις, 90′+2, για να διαμορφώσει το 0-1. Ένα αποτέλεσμα που ανέβασε τους Ανδαλουσιάσους στην 10η θέση της βαθμολογίας της La Liga.

Βέβαια, στο πρώτο μέρος η Σεβίλλη πέρασε δύσκολες καταστάσεις. Καθώς η Αθλέτικ βρήκε δίχτυα τόσο στο 8′ με τον Νίκο Γουίλιαμς όσο και στο 16′ με τον Γκουρουθέτα. Ωστόσο και τα δύο τέρματα δεν μέτρησαν καθώς ο έλεγχος του VAR έδειξε πώς υπήρχε οφσάιντ. Το αποτέλεσμα ήταν να παραμείνει ως το φινάλε το 0-0, πριν κερδίσουν οι «rojiblancos» της Σεβίλλης το πέναλτι μετά το απίθανο λάθος των γηπεδούχων, για να φτάσουν τελικά στο «διπλό»!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr