Ποδόσφαιρο

Καλπάζουν τα «λιοντάρια» για την άνοδο [vids]

Παρασκευή, 28 Απριλίου 2023 - 17:44

Ο Πανσερραϊκός νίκησε 2-0 τη Βέροια και είναι στο +12 από τη δεύτερη ΑΕΛ, που αντιμετωπίζει αύριο τον Ηρακλή.

Καλπάζουν τα «λιοντάρια» για την άνοδο [vids]

Ένα ακόμα τρίποντο κατέκτησε η ομάδα των Σερρών. Έτσι συνεχίζει να οδηγεί με… άνεση την κούρσα στο βόρειο όμιλο του πρωταθλήματος της Super League 2. Καθώς μετά το 2-0 κόντρα στη Βέροια, η διαφορά του Πανσερραϊκού από τη δεύτερη ΑΕΛ είναι στους 12 βαθμούς. Αν και οι «βυσσινί» έχουν ματς λιγότερο, διότι το Σάββατο αντιμετωπίζουν τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη. Μια αγωνιστική πριν οι δύο ομάδες τεθούν αντιμέτωπες στη Λάρισα.

Το γκολ που πέτυχε σχετικά νωρίς στο ματς η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη, έδωσε άλλη τροπή στην αναμέτρηση. Διότι στο 17′ μετά την κεφαλιά-πάσα του Παπάζογλου, ο Μπαΐροβιτς με προβολή πέτυχε το 1-0. Στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Κατσίκας. Ο γκολκίπερ των «λιονταριών» έκανε σημαντικές επεμβάσεις. Οι δύο πιο σημαντικές ήταν στο 39′ σε τετ-α-τετ με τον Ελευθεριάδη. Η δεύτερη στο 52′ σε βολέ του Μπελεβώνη.

Διπλή προσφορά* δωρεάν για όλους στο Pamestoixima.gr!

Ωστόσο, ο Πανσερραϊκός πήρε τεράστιο προβάδισμα στο 59′. Η κεφαλιά του Κατσαντώνη από κοντά έδωσε τεράστιο προβάδισμα στους Σερραίους. Οκτώ λεπτά αργότερα (67′) έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Μπαΐροβιτς για το 3-0! Από την άλλη στο 85′ ο Παπάζογλου έκανε καθοριστική προβολή στην προσπάθεια του Μπουόλι και αποσόβησε ένα γκολ που θα μπορούσε να βάλει… φωτιά στο ματς!

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Π. Δερμιτζάκης): Κατσίκας, Ζέρης, Πεταυράκης, Παπάζογλου (87′ Λυμπεράκης), Αυλωνίτης, Στάικος (57′ Κολομπίνο), Θυμιάνης, Μούργος (57′ Σοφιανός), Στίνα, Μπαΐροβιτς (72′ Κανίς), Σαΐντ (57′ Κατσαντώνης).

ΒΕΡΟΙΑ (Σπ. Μπαξεβάνος): Βενετικίδης, Ντουμάνης, Περδίκης (90′+3 Ισαακίδης), Μπουκουβάλας, Κολλαράς, Μπελεβώνης (68′ Κασέμι), Μασούρας, Μπουόλι, Γιουκούδης (84′ Γιαγτζίδης), Ζε Εσόνο, Ελευθεριάδης (68′ Μπαϊντού).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr