Ποδόσφαιρο

Ο μαχητικός Ακρίτας [vid]

Παρασκευή, 28 Απριλίου 2023 - 22:22

Η ομάδα της Χλώρακας πέτυχε άλλη μια νίκη στα play out, επικρατώντας 1-0 της Νέας Σαλαμίνας.

Ο μαχητικός Ακρίτας [vid]

Πολύ σκληρός για να… πεθάνει αποδεικνύεται ο Ακρίτας. Η ομάδα της Χλώρακας πέτυχε άλλη μία νίκη στο «Στέλιος Κυριακίδης». Επικράτησε 1-0 της Νέας Σαλαμίνας και είναι, πλέον, στο -2 από το Παραλίμνι (13η θέση) και το -3 από τον Ολυμπιακό (12η θέση), αντίστοιχα. Βέβαια, οι ελπίδες του για παραμονή είναι μαθηματικές, αλλά δείχνει πώς θα πέσει μαχόμενος!

Το μοναδικό γκολ στο ματς ήρθε λίγο μετά τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα. Καθώς Ακρίτας κέρδισε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Τόρες που ευστόχησε και πέτυχε στο 61′ το μοναδικό γκολ στο ματς.

Κι αυτό διότι το γκολ που πέτυχε για τη Νέα Σαλαμίνα στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Τολεμές δεν μέτρησε. Ο λόγος; Όπως έδειξε ο έλεγχος της φάσης από το VAR, ο Μποτεάκ ακούμπησε δύο φορές την μπάλα στο φάουλ για τον Κουμουρή, που έκανε τη σέντρα. Έτσι το τέρμα δεν μέτρησε. Επιπλέον, οι δύο ομάδες είχε από ένα δοκάρι. Καταρχάς ο Ακρίτας στο 70′ με τον Γαβριήλ, ενώ στο 86′ ο Κονέ των γηπεδούχων στην προσπάθεια να διώξει έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Περντρέου!

ΑΚΡΙΤΑΣ ΧΛΩΡΑΚΑΣ (Ντένις Λαχτιόνοφ): Περντρέου, Σέχιτς, Σαραβάνια, Μεντιμόρετς, Καραγιάννης, Άμπραχαμ (87′ Κλεμέντε), Κονέ, Γαβριήλ, Αραούχο (68′ Λόπες), Εράσο, Τόρες 90’΄+4 Ντραμέ).

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ (Σάββας Πουρσαϊτίδης): Μελίσσας, Σεργίου (72′ Λεούκο), Νικολάου (81′ Βίκτωρος), Άδωνη, Κουμουρής, Μαλεκκίδης, Μαργκάσα (72′ Μιγκελίτο), Κλίμοβιτς, Μποτεάκ, Καρλίτος (81′ Μαρτίνιο), Φελίπε (72′ Τολεμές).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr