Ποδόσφαιρο

Η Ντόρμουντ κάνει... δώρο το πρωτάθλημα [vid]

Σάββατο, 29 Απριλίου 2023 - 00:22

Νέα «γκέλα» της Μπορούσια που έμεινε στο 1-1 με την Μπόχουμ και κινδυνεύει να πέσει από την πρώτη θέση.

Η Ντόρμουντ κάνει... δώρο το πρωτάθλημα [vid]

Μια ακόμα βαθμολογική απώλεια, με νέα ισοπαλία, για την Ντόρτμουντ. Η Μπορούσια «άφησε» άλλους δύο βαθμούς, μετά την εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 με την Ντόρτμουντ. Αν το Σάββατο η Μπάγερν νικήσει τη Χέρτα, θα την προσπεράσει στη βαθμολογία, ρίχνοντάς την στη δεύτερη θέση.

Τα γκολ στο ματς ήρθαν πολύ νωρίς. Η Μπόχουμ άνοιξε το σκορ στο 5′ με τον Λοσιγιά, αλλά ο Αντεγέμι ισοφάρισε στο 7′ για την Μπορούσια. Ωστόσο, όσο κι αν περνούσε ο χρόνος, τόσο δεν μπορούσαν οι φιλοξενούμενοι να κάνουν καθαρές φάσεις και να πάρουν ξανά το προβάδισμα. Έτσι το 1-1 έμεινε ως το τέλος.

Το ελληνικό στοιχείο των γηπεδούχων πέρασε… απαρατήρητο. Ο Σταφυλίδης μπήκε στο ματς για την Μπόχουμ στο 85′, ενώ ο Λαμπρόπουλος έμεινε στον πάγκο.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr