Ποδόσφαιρο

Η Σοσιεδάδ πάτησε γερά στην 4άδα [vid]

Σάββατο, 29 Απριλίου 2023 - 00:34

Η Ρεάλ επικράτησε 2-0 της Οσασούνα στην Παμπλόνα και βλέπει… έξοδο στο επόμενο Champions League.

Η Σοσιεδάδ πάτησε γερά στην 4άδα [vid]

Ένα πολύ σημαντικό «διπλό» πέτυχε απόψε η Ρεάλ Σοσιεδάδ. Η ομάδα του Αλκουαθίλ νίκησε 2-0 την Οσασούνα και αποσπάστηκε 8 βαθμούς (σ.σ.: 58 με 50) από την 5η της βαθμολογίας Βιγιαρεάλ. Ειδικότερα, έκανε ένα ακόμα σημαντικό βήμα για να βρεθεί στο επόμενο UEFA Champions League.

Το γρήγορο γκολ που σημείωσε οι φιλοξενούμενοι, τους έδιωξε σε μεγάλο βαθμό το άγχος. Μιας και στο 6′ της αναμέτρησης, ο Φερνάντεθ σούταρε, η μπάλα κόντραρε στον γκολκίπερ Ερέρα στην Οσασούνα και κατέληξε στα δίχτυα του. Στη συνέχεια, οι παίκτες της Σοσιεδάδ έκαναν περισσότερο διαχείριση στο ματς.

Ως και το φινάλε. Με το σκορ στο 0-1, αναζήτησαν και ένα δεύτερο τέρμα για να μην έχουν άλλα ζητήματα. Κι αυτό ήρθε τελικά στο 90′. Με τον Κούμπα να κάνει την ατομική ενέργεια και να τελειώνει ιδανικά τη φάση, με σουτ μέσα από την περιοχή για το τελικό 0-2.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr