Ποδόσφαιρο

Έριξε πεντάρα ο Ολυμπιακός [vid]

Κυριακή, 30 Απριλίου 2023 - 21:56

Επιστροφή στις νίκες για τους «ερυθρόλευκους», που επικράτησαν 5-0 του Βόλο στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

Έριξε πεντάρα ο Ολυμπιακός [vid]

Μετά από τρεις σερί ήττες, ο Ολυμπιακός επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα. Επιπλέον, αυτό το έκανε με εμφατικό τρόπο. Διότι οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν 5-0 τον Βόλο και εξακολουθούν να βρίσκονται στην 3η θέση της βαθμολογίας. Κόντρα στην ομάδα της Μαγνησίας, οι παίκτες του Ανιγκό έκαναν ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο, προηγήθηκαν 3-0 και ουσιαστικά τελείωσαν το ματς. Ωστόσο, πέτυχαν άλλα δύο τέρματα στο δεύτερο μέρος για να νικήσουν τελικά 5-0.

Διπλή προσφορά* δωρεάν για όλους στο Pamestoixima.gr!

Από την αρχή του ματς, οι Πειραιώτες είχαν ευκαιρίες. Η πρώτη του, μεγάλη, στο 3' με τον Κασάμι να αστοχεί εξ επαφής! Ο Ελβετός απείλησε την αντίπαλη εστία στο 10', αλλά ο Κότνικ έδιωξε με τα πόδια. Η… απάντηση του Βόλου ήρθε στο 14' με τον Πιρές, αλλά ο Τζολάκης δεν είχε πρόβλημα. Αλλά στο 19' το σκορ άνοιξε. Φάουλ του Φορτούνη, προβολή του Ντόη και 1-0. Δύο λεπτά αργότερα ο Κότνικ είπε… όχι στον Μπιέλ. Όμως στο 25' ο Βαλμπουενά γύρισε την μπάλα και ο Κασάμι σημείωσε το 2-0. Επίσης, στο φινάλε του πρώτου μέρους ήρθε το 3-0. Ασίστ από τον Φορτούνη, τελείωμα του Μπιέλ και προβάδισμα τριών γκολ για τους «ερυθρόλευκους».

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε λίγο, αλλά οι παίκτες του Ολυμπιακού σημείωσαν άλλα δύο τέρματα. Το οριζόντιο δοκάρι του Μπακαμπού στο 50' ήταν μήνυμα για τη συνέχεια. Λίγο αργότερα ήρθε άλλο ένα γκολ. Ήταν η σειρά του Μπακαμπού να σκοράρει. Ειδικότερα στο 61' μετά τη συνεργασία με τον Μπιέλ. Μετά, στο 69', ο Ελ Αραμπί τσίμπησε την μπάλα στη σέντρα-σουτ του Μασούρα για το 5-0! Ένα αποτέλεσμα που δεν άλλαξε ως το φινάλε, με τους «ερυθρόλευκους» να επιστρέφουν στις νίκες μετά από τρεις σερί αγωνιστικές με ισάριθμες ήττες.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ζοσέ Ανιγκό): Τζολάκης, Ροντινέι, Παπασταθόπουλος, Ντόη, Ραμόν, Εμβιλά (68' Σαμασέκου), Κασάμι, Μπιέλ (80' Μπουτούτσι), Βαλμπουενά (68' Βρουσάι), Φορτούνης (67' Μασούρας), Μπακαμπού (67' Ελ Αραμπί).

ΒΟΛΟΣ (Κώστας Μπράτσος): Κότνικ, Τάχατος, Πίρινεν, Σιέλης (46' Ασλανίδης), Σι, Μεταξάς, Τσοκάνης (74' Κάτσε), Τσιρίνος, Ντέλετιτς, Γκάγκι (46' Λούνα), Πιρές (46' Άλχο).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.