Ποδόσφαιρο

Ματσάρα για γερά νεύρα με νικητή τον ΠΑΟΚ [vid]

Κυριακή, 30 Απριλίου 2023 - 22:30

Ο Δικέφαλος νίκησε 3-2 τον Άρη στην Τούμπα, με τους «κίτρινους» να έχουν παράπονα για το πέναλτι που δεν τους δόθηκε στο 30'.

Ματσάρα για γερά νεύρα με νικητή τον ΠΑΟΚ [vid]

Ένα ματς που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον ως το φινάλε ήταν το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, στο γήπεδο της Τούμπας. Το φινάλε βρήκε τον ΠΑΟΚ νικητή, με 3-2 κόντρα στον Άρη. Τα γκολ που μπήκαν ήταν το ένα καλύτερό από το άλλο, ενώ και η διαιτησία ήταν θέμα συζήτησης. Κυρίως λόγω του πέναλτι που δεν δόθηκε υπέρ του Άρη στο 30', στην ανατροπή του Ματέο Γκαρσία από τον Κουλιεράκη. Ωστόσο ο Αγκάγιεφ δεν καταλόγισε την παράβαση, ενώ δεν είχε και τη βοήθεια από το VAR. Διότι παράβαση υπήρχε και συνεπώς πέναλτι! Αν και ο Δικέφαλος του Βορρά ήταν καλύτερος, συνολικά, στο πρώτο ημίχρονο, τελικά βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 45' από το λάθος του Κουλιεράκη και το γκολ του Καμαρά (0-1).

Διπλή προσφορά* δωρεάν για όλους στο Pamestoixima.gr!

Ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε γρήγορα στο δεύτερο μέρος. Στο 56' με το ψηλοκρεμαστό σουτ του Τάισον που έδειξε την ποιότητά του (1-1). Επίσης, στο 60' ο Πίρσμαν ανέτρεψε τον Ντάντας. Πέναλτι για τον Δικέφαλο του Βορρά, εύστοχη εκτέλεση από τον Σβαμπ και 2-1 στο 62'. ΄Όμως, ο Άρης αντέδρασε σχετικά άμεσα. Διότι στο 70' ο Νταρίντα με ένα εκπληκτικό, μακρινό σουτ έστειλε την μπάλα στο δεξί «παραθυράκι» του Κοτάρσκι για το 2-2!

Αλλά ένα ακόμα εξαιρετικό γκολ ήρθε στο 78' για τον ΠΑΟΚ. Ήταν η σειρά του Ζίβκοβιτς με ένα μακρινό σουτ που δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Κουέστα! Έτσι έγινε το 3-2 που ήταν και το τελικό σκορ. Όμως το ματς στην Τούμπα έληξε με ένταση και αποβολή. Όταν, δηλαδή, στις καθυστερήσεις υπήρξε αντιπαράθεση ανάμεσα σε Ντάντας και Καμαρά, με τον φορ του Άρη να δέχεται τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και να αποβάλλεται.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε (79' Βιεϊρίνια), Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Ρ. Σοάρες, Σβαμπ (87' Φ. Σο΄άρες), Ντάντας, Κωνσταντέλιας, Τάισον (68' Ελ Καντουρί), Ζίβκοβιτς, Μπράντον (79' Ολιβέιρα).

ΑΡΗΣ (Απόστολος Τερζής): Κουέστα, Μαζικού, Πίρσμαν, Φαμπιάνο, Εμπακατά, Ετέμπο (84' Ρουπ), Ντάμπο, Νταριντα, Μ. Γκαρσία (67' Καμάτσο), Πάλμα (67' Ιτούρμπε), Καμαρά.

Εάν πατήσετε ΕΔΩ, μπορείτε να δείτε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.