Ποδόσφαιρο

Παράταση στη... στέψη της Νάπολι [vids]

Κυριακή, 30 Απριλίου 2023 - 23:51

Το γκολ του Ντιά και η ισοπαλία με τη Σαλερνιτάνα δεν επέτρεψαν στους «παρτενοπέι» να πανηγυρίσουν από τώρα τον τίτλο.

Παράταση στη... στέψη της Νάπολι [vids]

Ένα γκολ στο 84' στέρησε από την ομάδα του Σπαλέτι την ευκαιρία να κατακτήσει από τις 30 Απριλίου το πρωτάθλημα στην Ιταλία. Διότι το ματς της Νάπολι με την Σαλερνιτάνα στο κατάμεστο «Diego Armando Maradona Stadium» έληξε 1-1. Αντίθετα, η Γιουβέντους έχασε την ευκαιρία να ανέβει στη 2η θέση της βαθμολογίας. Διότι δεν εκμεταλλεύτηκε την ήττα της Λα΄τσιο. Έμεινε στο 1-1 με την Μπολόνια και είναι ένα βαθμό πίσω (σ.σ.: 61 με 60) από τους «λατσιάλι)! Με τον Μίλικ να γλιτώνει και να μην είναι ο μοιραίος των «μπιανκονέρι», αφού στο 30' αστόχησε από την «άσπρη βούλα», εκτελώντας κάκιστα το πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του.

Πολύ μεγάλη νίκη σημείωσε η Ίντερ, με ανατροπή, κόντρα στη Λάτσιο. Σε ένα ματς ΄όπου οι «λατσιάλι» προηγήθηκαν στο πρώτο ημίχρονο. Αλλά οι «νερατζούρι» στο δεύτερο ημίχρονο έκαναν την ανατροπή και έφτασαν στη νίκη που τους έβαλε ξανά, δυνατά, στο παιχνίδι για την έξοδο στο Champions League. Η Βερόνα έχασε την ευκαιρία να πάρει μια τεράστια νίκη κόντρα στην Κρεμονέζε που θα ήταν άλμα παραμονής.

Ίντερ - Λάτσιο 3-1

(78', 90' Λ. Μαρτίνες, 83' Γκόσενς - 30' Φελίπε Άντερσον)

Νάπολι - Σαλερνιτάνα 1-1

(62' Ολιβέρα - 84' Ντιά)

Κρεμονέζε - Βερόνα 1-1

(9' Οκερέκε - 75' Βέρντι)

Σασουόλο - Έμπολι 2-1

(82', 90'+6 Μπεράρντι - 11' Καμπιάγκι)

Φιορεντίνα - Σαμπντόρια 5-0

(45'+2 Καστροβίλι, 62' Ντοντό, 66' Ντάνκαν, 76' Κουαμέ, 88' Τέρζιτς)

Μπολόνια - Γιουβέντους 1-1

(10' πέν. Ορσολίνι - 66' Μίλικ)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr