Ποδόσφαιρο

Χιτσκοκικό φινάλε στο ΟΑΚΑ [vids]

Δευτέρα, 1 Μαΐου 2023 - 20:23

Με αυτογκόλ στις καθυστερήσεις του Λεωνιδόπουλου, το ματς του Παναθηναϊκού Β' με τον Μακεδονικό έληξε ισόπαλο 1-1.

Χιτσκοκικό φινάλε στο ΟΑΚΑ [vids]

Ένα ακόμα ματς του Μακεδονικού με συναρπαστικό φινάλε. Όπως έγινε και κόντρα στον Πανσερραϊκό, έτσι και με τον Παναθηναϊκό Β', ένα αυτογκόλ στις καθυστερήσεις καθόρισε το τελικό αποτέλεσμα. Διότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης ως τις καθυστερήσεις είχε το προβάδισμα με 1-0, αλλά στο τέλος ένα αυτογκόλ διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Το ματς στο ΟΑΚΑ ήταν ανοικτό. Η πρώτη καλή φάση ήρθε στο 9' για τον Παναθηναϊκό με τον Ταβάρες. Το «τριφύλλι» συνέχισε να είναι επιθετικό. Έτσι, στο 27' ήρθε μια ακόμη καλή στιγμή. Όταν ο Φουρτάδο σημάδεψε το δεξί δοκάρι της εστίας του Γουναρίδη! Ωστόσο ο Μακεδονικός ήταν εκείνος που σκόραρε στο 32' με το πλασέ του Σιμόνι. Όμως το γκολ δεν μέτρησε καθώς ο σκόρερ υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ.

Επιπλέον, στο 51' ο Σιμόνι απείλησε με διαγώνιο σουτ, που δεν είχε την κατάληξη που ήθελε ο παίκτης του Μακεδονικού. Αλλά στο 73' η ομάδα της Θεσσαλονίκης βρήκε τον τρόπο να φτάσει στο γκολ. Όταν ο Σιδεράς ανέτρεψε τον Σιατραβάνη με τον διαιτητή να καταλογίζει πέναλτι. Ο Τσουκάνης ανέλαβε την εκτέλεση και ευστόχησε από την «άσπρη βούλα» για το 0-1.

Εντούτοις, παρά τις αλλαγές που έκανε ο προπονητής του Παναθηναϊκού Β' για να φρεσκάρει την ομάδα, φάσεις για γκολ δεν έκανε. Το αποτέλεσμα ήταν να παραμένει το 0-0 ως το τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων (90'+3). Όμως, σε εκείνο το σημείο και μετά το κόρνερ του Αθανασακόπουλου, ο Λεωνιδόπουλος έστειλε άθελά του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, για το τελικό 1-1.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Β' (Σ. Αντωνίου): Μαργκόνο, Σιδεράς (81' Δημητριάδης), Αθανασακόπουλος, Μαρτίνης, Φουρτάδο (70' Τερεζίου), Κυριόπουλος, Προδρομίτης, Ταβάρες, Αγκοστίνιο (63' Έμπο), Λαμψίας (81' Σερπέζης), Καραμπάς (81' Καρβούνης).

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ (Αγγ. Ζαζόπουλος): Γουναρίδης, Μπρατσιάνι, Σαραγιώτης, Κοτταρίδης, Τσουκάνης, Παναγιωτούδης, Λεωνιδόπουλος, Σιατραβάνης (87' Γαρύφαλλος), Γκέντσογλου (79' Σαραντίδης), Ζαφειράκης (68' Ουνγιαλίδης), Σιμόνι (68' Τσιλιγγίρης).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr