Ποδόσφαιρο

Δύσκολες «ώρες» για τον Γκράθια [vid]

Δευτέρα, 1 Μαΐου 2023 - 22:11

Ο Ισπανός προπονητής είναι με την πλάτη στον… τοίχο, καθώς υπάρχει έντονη φημολογία για την απόλυσή του από την Λιντς.

Δύσκολες «ώρες» για τον Γκράθια [vid]

Σε πολύ δύσκολη θέση είναι ο Χάβι Γκράθια. Μιας και ο προπονητής της Λιντς είναι με το ένα… πόδι εκτός πάγκου των «παγωνιών». Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα βρετανικά ΜΜΕ, ο 53χρονος προπονητής δεν θα συνεχίσει στην τεχνική ομάδα του αγγλικού συλλόγου.

Η Λιντς δίνει τη «μάχη» για την παραμονή στην Premier League. Η πρόσληψη του Γκράθια τον περασμένο Φεβρουάριο (24/2) είχε γίνει με στόχο την παραμονή στην κατηγορία. Ωστόσο, μετά από δύο μήνες και κάτι, αυτό δεν έγινε επιτευχθεί ανάλογα με τις προσδοκίες που υπήρχαν. Με 3 νίκες, 2 ισοπαλίες και 7 ήττες σε 12 αναμετρήσεις, η Λιντς έχει 30 βαθμούς και είναι στη ζώνη του υποβιβασμού! Επιπλέον, με 15 γκολ ενεργητικό και 28 παθητικό, δεν έχει αλλάξει κάτι.

Εξάλλου, αν συμβεί αυτό, ο επόμενος προπονητής θα είναι ο τέταρτος φετινός για τα «παγώνια». Ξεκίνησαν τη σεζόν με τον Τζέσι Μαρς. Ακολούθησε στην πορεία ο Μίχαελ Σκουμπάλα ως υπηρεσιακός και μετά ο Χάβι Γκράθια. Όμως η Λιντς εξακολουθεί να κινδυνεύει, τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε της σεζόν. Όλα αυτά ενώ φέτος έχουν δαπανηθεί κοντά στα 150 εκατομμύρια ευρώ για μεταγραφές, αλλά το αποτέλεσμα δεν έχει δικαιώσει κανέναν!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr