Ποδόσφαιρο

Ισοπαλία στο «King Power» και... φωτιά στην υπόθεση της παραμονής [vid]

Τρίτη, 2 Μαΐου 2023 - 00:13

Τρομερό ματς ανάμεσα σε Λέστερ και Έβερτον με τελικό αποτέλεσμα 2-2 και κακός… χαμός για τη σωτηρία!

Ισοπαλία στο «King Power» και... φωτιά στην υπόθεση της παραμονής [vid]

Ο… τελικός παραμονής ανάμεσα σε Λέστερ και Έβερτον δικαιολόγησε τον τίτλο του! Δηλαδή ήταν ένα εντυπωσιακό και αμφίρροπο ματς. Με μεγάλες ανακατατάξεις, πολλές φάσεις. Ωστόσο, το φινάλε βρήκε τις δύο ομάδες στο 2-2. Ένα αποτέλεσμα που έβαλε… φωτιά στη «μάχη» της παραμονής. Με τη βαθμολογία να είναι η ακόλουθη: 16) Λέστερ 30, 17) Λιντς 30, 18) Νότιγχαμ Φόρεστ 30 και 19) Έβερτον 29 βαθμούς, αντίστοιχα. Μιας και μένουν ακόμη τέσσερις αγωνιστικές για το φινάλε!

Το ματς είχε γκολ σχετικά νωρίς. Καθώς τα «ζαχαρωτά» κέρδισαν πέναλτι στο 15'. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κάλβερτ-Λιούιν, σημάδεψε σωστά και άνοιξε το σκορ (0-1). Ωστόσο οι «αλεπούδες» ισοφάρισαν αρκετά νωρίς. Πιο συγκεκριμένα, στο 22' σε φάση διαρκείας ο Φάες με κεφαλιά έστρωσε στον Σογιουντσού που πλάσαρε εύστοχα για το 1-1. Επιπλέον, στο 33' η κάθετη πάσα του Μάντισον βρήκε στον κενό χώρο τον Βάρντι που πέρασε και τον Πίκφορντ για το 2-1. Ολική ανατροπή για την Λέστερ στο πρώτο ημίχρονο.

Πάντως, οι γηπεδούχοι έχασαν τεράστια ευκαιρία για να αποκτήσουν προβάδισμα δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Κέρδισαν πέναλτι στις καθυστερήσεις που από 3 λεπτά κράτησαν 9, καθώς μεσολάβησε ο σοκαριστικός τραυματισμός του αρχηγού των φιλοξενούμενων, του Κόλμαν! Αλλά ο Μάντισον δεν κατάφερε να νικήσει τον Πίκφορντ από την «άσπρη βούλα» στο 45'+8! Στη συνέχεια, στο 54', ο Ιβόμπι με σουτ μέσα από την περιοχή, ισοφάρισε σε 2-2. Στη συνέχεια οι δύο γκολκίπερ, ο Ίβερσεν και ο Πίκφορντ έκαναν σημαντικές επεμβάσεις και έπαιξαν ρόλο για να λήξει το ματς, τελικά, ισόπαλο 2-2.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr