Ποδόσφαιρο

Ηρακλής πέντε αστέρων, "σκόρπισε" τον Απόλλωνα Πόντου

Τρίτη, 2 Μαΐου 2023 - 18:54

Με φανταστική εμφάνιση του Αλεξιτς που πέτυχε καρέ, ο "Γηραιός" πέρασε επιβλητικά από την έδρα του Απόλλωνα Πόντου και ανέβηκε στην 5η θέση του βορείου ομίλου της Super League 2. Ισόπαλο (2-2) το Αναγέννηση Καρδίτσας-Αλμωπός.

Ηρακλής πέντε αστέρων,

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αλεξιτς που πέτυχε τέσσερα γκολ, ο ΠΟΤ Ηρακλής συνέτριψε 5-0 τον Απόλλωνα Πόντου στο Πολύκαστρο, σε αναμέτρηση για την 23η αγωνιστική του Α΄ ομίλου της Super League 2. Μάλιστα, ο «Γηραιός» έχασε και πέναλτι με τον Γιουμπιτάνα στο 31΄, σε μία φάση που πάντως αποδείχθηκε «κλειδί» για την εξέλιξη του ματς καθώς οδήγησε στην αποβολή του Δαλιανόπουλου.

Απόλλων Πόντου (Καλαϊτζίδης): Πίτκας, Διαλιανόπουλος, Μουμίν, Ντοναλντόνι, Αμπουντού, Καλογέρης, Τσαγκαλίδης, Μπελεβώνης, Ντιαλόσι, Λαμπίρης, Εσαλό.

Ηρακλής (Τσιώλης): Παλαβράκης, Πανάγου, Σγούρης (36′ λ.τ Δοϊρανλής), Σιούτας, Άλεξιτς (66′ Μιστσκόφσκι), Τομάς, Σίλβα, Παπαστεριανός, Κόκκορης (46′ Κούστα), Γιουμπιτάνα (58′ Αλβάρεζ), Πατράλης (58′ Δόρης).

Ισοπαλία στην Καρδίτσα

Στην Καρδίτσα, o Αλμωπός πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων με τα δύο γκολ του Πόποβιτς στο 40' και 52', όμως η Αναγέννηση αντεπιτέθηκε και απεφυγε την ήττα, μειώνοντας στο 67' με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Πολίτη για να έρθει και η ισοφάριση τέσσερα λεπτά αργότερα με σκόρερ τον Ελιβέλτο (71').

Αναγέννηση Καρδίτσας (Αμανατίδης): Τσέλιος, Αναστασόπουλος, Βερνάρδος (46′ Αθανασιάδης), Σκόνδρας, Δημόπουλος, Λαγός, Μπάλλας (46′ Αλιατίδης), Μπούζας (80′ Μπάτροβιτς), Πολίτης, Ελιβέλτο, Γιάκος.

Αλμωπός Αριδαίας (Τυριακίδης): Ντόκιτς, Μακρυδάκης, Σουλιώτης, Τσιμπούκας, Μανωλάκης, Τούλης, Έππας, Ασλαμπάλογλου, Παπαδόπουλος, Πόποβιτς, Ρίβας

Η 23η αγωνιστική

Αναγέννηση Καρδίτσας-Αλμωπός Αριδαίας 2-2 (67' πεν. Πολίτης, 71' Ελιβέλτο - 40', 52' Πόποβιτς)

Απόλλων Πόντου-ΠΟΤ Ηρακλής 0-5 (26', 35', 47', 57' Άλεξιτς, 53' Σίλβα)

ΑΕΛ-Πανσερραϊκός 3/5

ΠΑΟΚ Β΄-Νίκη Βόλου 4/5

Βέροια-Παναθηναϊκός Β΄ 4/5

Διαγόρας-Θεσπρωτός 4/5

Ηρακλής Λάρισας-Απόλλων Λάρισας 3-0 α.α.

Ρεπό: Μακεδονικός

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr