Ποδόσφαιρο

Σούπερ Betsson προσφορά* στο ελληνικό πρωτάθλημα

Τετάρτη, 3 Μαΐου 2023 - 10:20

Έχουμε μπει στην τελική ευθεία του ελληνικού πρωταθλήματος. Τα πάντα είναι σε μία λεπτή κλωστή καθώς ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ περιμένουν το στραβοπάτημα του άλλου για να εξασφαλίσουν την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα που σημαίνει απευθείας και κούπα! 

Σούπερ Betsson προσφορά* στο ελληνικό πρωτάθλημα

Το ΑΕΚ-Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ-ΠΑΟΚ είναι ματς φωτιά, με τις ομάδες της Αθήνας να αναζητούν πρώτα τη νίκη και στη συνέχεια την απώλεια βαθμών από τον συνδιεκδικητή της κορυφής.

Η Betsson είναι εδώ και σας δίνει μία προσφορά αποκλειστικά στο ελληνικά play off που τρέχει μέχρι την Τετάρτη 3 Μαΐου.

Για να μάθετε περισσότερα για την προσφορά πατήστε εδώ!

Στην πλατφόρμα της Betsson η διασκέδαση είναι πάντα στο 100%, με τις προσφορές* στο Live Casino, τις καθημερινές Πόκερ Αποστολές*, τις ασυναγώνιστες αποδόσεις στο στοίχημα και τα εξαιρετικά Virtual Sports.

Στην Betsson η διασκέδαση είναι πάντα στο 100%!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr