Ποδόσφαιρο

Ο Κοτάρσκι «σταμάτησε» τον Παναθηναϊκό [vid]

Τετάρτη, 3 Μαΐου 2023 - 22:09

Ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ ήταν καθοριστικός για την ισοπαλία 1-1 στη Λεωφόρο.

Ο Κοτάρσκι «σταμάτησε» τον Παναθηναϊκό [vid]

Χωρίς νικητή έληξε το ματς στη Λεωφόρο. Ισοπαλία 1-1 ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ με την «μάχη» για το πρωτάθλημα να συνεχίζεται. Αλλά το αποτέλεσμα αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στον Κοτάρσκι. Ο τερματοφύλακας του Δικεφάλου του Βορρά ήταν κάτι παραπάνω από εξαιρετικός και μετά το γκολ που δέχθηκε, κατέβασε τα ρολά!

Το «τριφύλλι» έκανε εξαιρετική εκκίνηση στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Μιας και στην πρώτη του καλή φάση στο ματς, βρήκε γκολ. Μιας και στο 9' ο Σπόραρ βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ, έχασε την ισορροπία του, αλλά πάσαρε για τον Μαντσίνι. Ο Αργεντινός τελείωσε με τον καλύτερο τρόπο τη φάση και άνοιξε το σκορ (1-0). Η πρώτη καλή στιγμή για τον ΠΑΟΚ ήρθε στο 14' με την κεφαλιά του Ολιβέιρα. Η κατοχή της μπάλας ήταν για τον ΠΑΟΚ κοντά στο 55%. Η αναγκαστική αλλαγή του Ολιβέιρα με τον Μπράντον, έφερε τον τελευταίο στο γήπεδο και την πρώτη μεγάλη φάση του Δικεφάλου. Αλλά στο 39' ο Μπρινόλι σταμάτησε τον Τόμας. Το ημίχρονο έκλεισε με τη μεγάλη ευκαιρία του Μπερνάρ, αλλά ο Κοτάρσκι του είπε… όχι!

Ο Τσοκάι στο 51' σούταρε, αλλά ο Κοτάρσκι και πάλι είχε σωστή θέση. Ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ έκανε στο 53' μεγάλη επέμβαση, καθώς σταμάτησε τον Σπόραρ που ήταν σε θέση βολής, μετά την πάσα του Ιωαννίδη. Ωστόσο, με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα ο Μπράντον με σουτ και τη… βοήθεια του δοκαριού, ισοφάρισε σε 1-1. Ο Κοτάρσκι έκανε μεγάλο ματς και στο 62' σταμάτησε τον Ιωαννίδη που ήταν σε θέση βολής. Επιπλέον, στο 64' έκανε μια ακόμη μεγάλη επέμβαση στο φάουλ του Μπερνάρ. Κόντρα στη ροή του ματς, ο Μπρινιόλι επενέβη στο 70' στο σουτ του Ζίβκοβιτς. Η πίεση των «πράσινων» έφερε το δοκάρι του Μαντσίνι στο 80'. Η αποβολή του Σένκεφελντ στο 84' «έκοψε» τον Παναθηναϊκό! Το αποτέλεσμα ήταν να παραμείνει το 1-1.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Σάρλια, Χουάνκαρ, Τσόκαϊ (86' Μάγκνουσον), Τσέριν, Μαντσίνι (86' Παλάσιος), Μπερνάρ (74' Κλέινχεϊσλερ), Ιωαννίδης, Σπόραρ (61' Ρούμπεν).

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Λύραντζης (81' Βιεϊρίνια), Κεντζιόρα, Νάσμπεργκ, Ρ. Σοάρες, Ντάντας (71' Σβαμπ), Φ. Σοάρες, Ζίβκοβιτς, Ελ Καντουρί (81' Μπίσεσβαρ), Κωνσταντέλιας, Ολιβέιρα (28' Τόμας).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.