Ποδόσφαιρο

Ο Άρης ευρωπαίος και με τη... βούλα [vid]

Τετάρτη, 3 Μαΐου 2023 - 22:42

Νίκησε 4-2 τον Βόλο και ετοιμάζει τα διαβατήριο για το Europa Conference League.

Ο Άρης ευρωπαίος και με τη... βούλα [vid]

Η πέμπτη θέση ανήκει πλέον, δικαιωματικά στον Άρη. Μαζί με την μαθηματική εξασφάλιση της εξόδου στην Ευρώπη και το Europa Conference League. Οι «κίτρινοι» νίκησαν 4-2 το Βόλο στη Θεσσαλονίκη, είναι στο +10 και θέλουν να κλείσουν με όσο το δυνατόν καλύτερη εικόνα τα πλέι οφ.

Το ματς άρχισε ιδανικά για τον Άρη. Μιας και στο 3' οι «κίτρινοι» πήραν το προβάδισμα. Ο Εμπακατά κινήθηκε από τα δεξιά κι έκανε τη σέντρα. Η άμυνα του Βόλου δεν απομάκρυνε την μπάλα και ο Πάλμα με σουτ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 1-0. Νταρίντα στο 8' και Γκρέι στο 11' είχαν άλλες δύο τελικές για τους Θεσσαλονικείς, αλλά δεν αποτέλεσαν ουσιαστικό πρόβλημα για τον Κουέστα. Ο Βόλος στην πρώτη του φάση με τον Άλχο στο 29', έδειξε τις επιθετικές του διαθέσεις. Όπως άνοιξε το πρώτο μέρος έτσι έκλεισε. Καθώς στο 43' ο Εμπακατά κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή από τον Σι. Ο Πάλμα ευστόχησε από την «άσπρη βούλα» για το 2-0 στο 44'.

Αν και το δεύτερο 45λεπτο ξεκίνησε με γκολ για τον Βόλο, η συνέχεια ήταν εντελώς διαφορετική. Με τον Τάχατο να σκοράρει στο 50', όταν οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 2-1. Έξι λεπτά αργότερα, όμως, στο 56' έγινε το 3-1. Αυτή τη φορά ο Πάλμα «έφτιαξε» το γκολ με τον Γκρέι να τελειώνει ιδανικά τη φάση για το 3-1. Τα γκολ δεν σταματούσαν. Έτσι, στο 59' έγινε το 3-2 όταν ο Άλχο βρήκε δίχτυα! Η αποβολή του Ντέλετιτς στο 64' με δεύτερη κίτρινη κάρτα, για αντιαθλητικό παιχνίδι με τον Νταρίντα καθόρισε το αποτέλεσμα. Διότι στο 74' ο Ματέο Γκαρσία διαμόρφωσε το τελικό 4-2.

AΡΗΣ (Απόστολος Τερζής): Κουέστα, Φαμπιάνο, Εμπακατά, Μαζικού (81' Ενκουλού), Πιρσμαν, Ετέμπο, Νταμπό (56' Ρουπ), Νταρίντα (81' Σγουρός), Πάλμα (57' Ιτούρμπε), Γκαρσία, Γκρέι (81' Χριστοδουλόπουλος).

ΒΟΛΟΣ (Κώστας Μπράτσος): Κότνικ (21' Αυγερινός), Τάχατος, Πίρινεν, Ασλανίδης, Σι (73' Πιρές), Άλχο, Μεταξάς (46' Κάτσε), Τσοκάνης (82' Οικονομόπουλος), Λούνα (81' Μεθκίδα), Γκάγκι, Ντέλετιτς.

Εάν πατήσετε ΕΔΩ, μπορείτε να δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα του ματς.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.