Ποδόσφαιρο

Η Άιντραχτ πάει τελικό [vid]

Τετάρτη, 3 Μαΐου 2023 - 23:49

Νίκησε 3-2 στο δεύτερο ημιτελικό τη Στουτγκάρδη και θα αντιμετωπίσει τη Λειψία.

Η Άιντραχτ πάει τελικό [vid]

Όπως ο πρώτος έτσι και ο δεύτερος ημιτελικός του γερμανικού κυπέλλου προσέφερε πλούσιες συγκινήσεις. Καθώς είχε πέντε γκολ. Με την Άιντραχτ να είναι τελικά η ομάδα που πανηγύρισε το εισιτήριο για τον τελικό του DFB Pokal, καθώς επικράτησε 3-2 της Στουτγκάρδης. Ο σύλλογος της Φρανκφούρτης θα αντιμετωπίσει τη Λειψία, στον τελικό της διοργάνωσης που θα γίνει στο Βερολίνο.

Το ματς είχε ανατροπές. Η Στουτγκάρδη πήρε το προβάδισμα στο σκορ στο 19'. Ο Τιάγκο Τόμας άνοιξε το σκορ. Με τον Ντίνο Μαυροπάνο να έρχεται από τον πάγκο στο 32', όταν μπήκε στη θέση του Ζαγκαντού. Το 1-0 ήταν το σκορ στα πρώτα 45 λεπτά. Αλλά η συνέχεια ήταν εντελώς διαφορετική. Διότι η Άιντραχτ ήταν μια άλλη ομάδα στο δεύτερο μέρος.

Έτσι, ο Εντινκά στο 51' ισοφάρισε, για να γίνει το 1-2 στο 59' από τον Καμάντα. Μέσα σε 15 λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο και το σκορ ήταν ήδη 1-2. Δηλαδή η ανατροπή ήρθε σε λιγότερο από ένα τέταρτο. Ο Κόλο Μουανί στο 77' σημείωσε και το τρίτο γκολ. Εκεί ουσιαστικά «κλείδωσε» η νίκη-πρόκριση για την ομάδα της Φρανκφούρτης. Ο Μιλό μείωσε για τους γηπεδούχους στο 83' σε 2-3. Όμως ως το τέλος δεν άλλαξε κάτι και η Άιντραχτ πήρε το εισιτήριο για τον τελικό.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr