Ποδόσφαιρο

Η κορυφή ανήκει στους «πολίτες» [vids]

Πέμπτη, 4 Μαΐου 2023 - 00:11

Επικράτησαν 3-0 της Γουέστ Χαμ και προηγούνται στη βαθμολογία με +1 και ματς λιγότερο. Ανεβαίνει κι άλλο η Λίβερπουλ.

Η κορυφή ανήκει στους «πολίτες» [vids]

Η Μάντσεστερ Σίτι έκανε ένα ακόμη βήμα για την κατάκτηση της φετινής Premier League. Στο εξ αναβολής ματς της 28ης αγωνιστικής νίκησε 3-0, στο «Etihad», τη Γουέστ Χαμ και έφτασε τους 79 βαθμούς. Έτσι ανέβηκε ξανά στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, στο +1 από τη δεύτερη Άρσεναλ και με ματς λιγότερο.

Οι «πολίτες» συνέχισαν το σερί τους και έφτασαν τις 9 συνεχόμενες νίκες. Αν και στο πρώτο μέρος τα «σφυριά» έβαλαν δύσκολα στη Σίτι, η λύση δόθηκε από έναν αμυντικό. Πιο συγκεκριμένα, στο 50' και σε μια στατική φάση, ο Άκε άνοιξε το σκορ (1-0). Στη συνέχεια, στο 70' ο Χάαλαντ σκόραρε για 35η φορά στη φετινή Premier League και έσπασε το σχετικό ρεκόρ στα γήπεδα της Αγγλίας! Ωστόσο, στο 85' ο Φόντεν διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Στο άλλο εξ αναβολή ματς, η Λίβερπουλ έφτασε τα πέντε σερί τρίποντα. Νίκησε 1-0 τη Φούλαμ. Ο Νούνιες κέρδισε πέναλτι στο 37'. Ο Σαλάχ το εκτέλεσε στο 38', ευστόχησε και διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Με τους «reds» να πατούν πλέον γερά στην 5η θέση που δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr