Ποδόσφαιρο

Ανέβηκε 2η η Ατλέτικο - «Ανάσα» για τη Χετάφε [vids]

Πέμπτη, 4 Μαΐου 2023 - 00:51

Συνέτριψε την Κάντιθ και προσπέρασε τη Ρεάλ. Σπουδαία νίκη των Μαδριλένων για την παραμονή.

Ανέβηκε 2η η Ατλέτικο - «Ανάσα» για τη Χετάφε [vids]

Εξάλλου, πια δεν τίθεται θέμα αν οι «rojiblancos» της Μαδρίτης θα πάρουν το εισιτήριο για το επόμενο UEFA Champions League. Αυτό πλέον έχει… κλειδώσει. Το θέμα είναι εάν θα τερματίσουν στη δεύτερη θέση, πάνω από τη Ρεάλ. Καθώς την Τετάρτη, μετά το 5-1 επί της Κάντιθ, η Ατλέτικο προσπέρασε τους «merengues» και έφτασε τους 69 πόντους, αφήνοντας τη «βασίλισσα» στους 68, πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος. Επιπλέον, η Μπαρτσελόνα χρειάζεται μόλις μια νίκη για να πανηγυρίσει και μαθηματικά την κατάκτηση του πρωταθλήματος στη La Liga.

Στο «Wanda Metropolitano», οι παίκτες του Σιμεόνε ήταν κυριαρχικοί από το ξεκίνημα. Μιας και προηγήθηκαν 2-0 στο ημίχρονο και 4-0 πριν συμπληρωθεί μια ώρα στο ματς με την Κάντιθ. Όταν, δε, ο σύλλογος της Ανδαλουσίας μείωσε, «απάντησαν» άμεσα για το τελικό 5-1.

Επίσης, «ανάσα» πήρε η Χετάφε. Μόνο έτσι μπορεί να περιγράψει κανείς τη νίκη της επί της Θέλτα. Με τον Μπορδαλάς πλέον στον πάγκο τους, οι Μαδριλένοι πήραν ένα πολύτιμο τρίποντο κόντρα στη Θέλτα. Ο Ουνάλ με πέναλτι στο 3ο λεπτό, πέτυχε το γκολ που έκρινε το ματς. Καθώς η αποβολή του Αΐντο στο 77' έκανε πιο εύκολο το έργο των ποδοσφαιριστών της Χετάφε.

Αντίθετα ισόπαλο έληξε το ματς της Βαλένθια με τη Βιγιαρεάλ. Ένα αποτέλεσμα που δεν… έκανε σε κανέναν. Οι μεν «νυχτερίδες» είναι στο +3 (σ.σ.: 34 με 31) από την επικίνδυνη ζώνη. Το δε «κίτρινο υποβρύχιο» είναι πια στο -7 από την 4η της βαθμολογίας, Σοσιεδάδ και το +5 από την 6η Μπέτις, η οποία έχει ματς λιγότερο!

Βαλένθια - Βιγιαρεάλ 1-1

(72' Λίνο - 62' Τζάκσον)

Ατλέτικο Μαδρίτης - Κάντιθ 5-1

(2', 27' Γκριεζμάν, 49' Μοράτα, 57' πέν. Καράσκο, 73' Μολίνα - 72' Λοσάνο)

Χετάφε - Θέλτα 1-0

(3' πέν. Ουνάλ)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr