Ποδόσφαιρο

Η Κηφισιά έκανε αποφασιστικό βήμα ανόδου

Πέμπτη, 4 Μαΐου 2023 - 18:38

Νίκησε 3-0 την ΑΕΚ Β' και είναι στο +5 από τη δεύτερη Καλλιθέα. Τρίποντα για ΠΑΟΚ Β' και Θεσπρωτό.

Η Κηφισιά έκανε αποφασιστικό βήμα ανόδου

Άλμα ανόδου για την Κηφισιά. Η ομάδα του Γιώργου Πετράκη επικράτησε 3-0 της ΑΕΚ Β' και είναι στο +5 από τη δεύτερη Καλλιθέα (σ.σ: 54 με 49). Η δεύτερη ομάδα της Ένωσης απώλεσε τεράστια ευκαιρία στο 16' για το 0-1 σε τετ-α-τετ του Μαχαίρα. Αλλά, στο 34' ήρθε το γκολ των γηπεδούχων, στο Ζηρίνειο. Με το Ταλάλ να σκοράρει από το ύψος του πέναλτι για το 1-0. Επιπλέον, στο 49' ήρθε και το δεύτερο γκολ με τον Τετέι. Ακόμη, στο 78' ο Καλλέργης διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Στις αναμετρήσεις για τον όμιλο του Βορρά, ο ΠΑΟΚ Β' νίκησε 3-1 τη Νίκη Βόλου. Τρίποντο με ανατροπή καθώς οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 3' με τον Τζιώρα. Ωστόσο, με το πέναλτι του Δαρέλα στο 33' έγινε το 1-1. Στο φινάλε ο Δικέφαλος του Βορρά πέτυχε άλλα δύο τέρματα. Στο 84' με τον Σπυράκο και στις καθυστερήσεις (90'+3) με τον Πανίδη.

Την ευκαιρία να ξεμπλέξει με την παραμονή έχασε ο Διαγόρας. Καθώς ηττήθηκε 3-2 στη Ρόδο από τον Θεσπρωτό. Η ομάδα της Ηγουμενίτσας γύρισε το ματς στο τελευταίο δεκάλεπτο. Αν και οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Φάκκη στο 28'. Όμως στο 38' ο Σταμένκοβιτς ισοφάρισε, ενώ το 2-1 έγινε με τον Μανιά στο 57'. Όλα έδειχναν πώς οι Ροδίτες θα έπαιρναν τη νίκη. Εντούτοις, στο 83' ο Μίγγου ισοφάρισε με κεφαλιά, για να γίνει η ανατροπή με κεφαλιά του Γώγου στο 87'.

Ισόπαλο 1-1 έληξε το ματς στη Βέροια ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τον Παναθηναϊκό Β'. Ο Αθανασακόπουλος στο 47' πέτυχε το 0-1, αλλά στο 90'+2 ο Κατσούκης πέτυχε το τέρμα για το τελικό σκορ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr