Ποδόσφαιρο

«Έβρεξε» γκολ στην Κύπρο [vids]

Πέμπτη, 4 Μαΐου 2023 - 21:55

Η Ανόρθωση νίκησε 4-1 τον Ολυμπιακό, ενώ ΑΕ Λεμεσού και Νέα Σαλαμίνα έμειναν στο 3-3

«Έβρεξε» γκολ στην Κύπρο [vids]

Οι δύο αναμετρήσεις της 9ης αγωνιστικής των play out στο κυπριακό πρωτάθλημα, συνοδεύτηκαν από πολλά γκολ. Τόσο στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» όσο και στο «Alfamega», σημειώθηκαν πολλά τέρματα.

Καταρχάς στη Λάρνακα, η «Κυρία» νίκησε 4-1 τον Ολυμπιακού που παραμένει στη ζώνη του υποβιβασμού, στο -8 από τη Δόξα Κατωκοπιάς. Η ομάδα από την Αμμόχωστο είχε τρεις διαφορετικούς σκόρους. Ο Γκερέρο με πέναλτι στο 26' πέτυχε το 1-0, για να ακολουθήσει το γκολ του Χριστοφή για το 2-0 στο 36'! Ο Μπαϊσίνιο στο 53' ανέβασε το σκορ στο 3-0. Οι «μαυροπράσινοι» μείωσαν σε 3-1 με τον Ντουρμισάι, δύο λεπτά αργότερα (55') για το 3-1. Αλλά ο Χριστοφή στο φινάλε διαμόρφωσε το τελικό 4-1. Εξάλλου, το σκορ θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο, αλλά ο Μολ το κράτησε σε αυτά τα επίπεδα και δεν επέτρεψε να… ξεφύγει η κατάσταση!

Αντίθετα, στο «Alfamega» της Λεμεσού νικητής δεν υπήρξε. Ισοπαλία 3-3 ανάμεσα σε ΑΕ Λεμεσού και Νέα Σαλαμίνα. Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο. Η ΑΕΛ το πρώτο, η Νέα Σαλαμίνα το δεύτερο. Μιας και στα πρώτα 45 λεπτά, το σκορ ήταν 3-1 για τους γηπεδούχους. Πιο συγκεκριμένα με τους Ντέγοεστ (10'), Τεϊσέιρα (33') και Μιλιντσεάνου (36') ο σύλλογος της Λεμεσού βρέθηκε στο 3-1 καθώς ο Ντορεγκαράι είχε ισοφαρίσει, προσωρινά, σε 1-1 στο 26'. Επίσης, με το δεύτερό του γκολ έγινε τα 3-2 στο 47'. Επιπλέον, στο 59' ο Τσίκο διαμόρφωσε το τελικό 3-3.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr