Ποδόσφαιρο

Super League 2: Η 24η αγωνιστική άνοιξε με ισοπαλία [vids]

Παρασκευή, 5 Μαΐου 2023 - 19:33

Το ματς του Ηρακλή με την Αναγέννηση Καρδίτσας στο Καυτανζόγλειο έληξε ισόπαλο 1-1.

Super League 2: Η 24η αγωνιστική άνοιξε με ισοπαλία [vids]

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το ματς που άνοιξε την 24η αγωνιστική στη Super League 2. Καθώς Ηρακλής και Αναγέννηση Καρδίτσας έμειναν στο 1-1, στο Καυτανζόγλειο. Με την καθεμία από τις δύο ομάδες να σκοράρει σε διαφορετικό ημίχρονο. Μιας και η ΑΣΑ βρήκε δίχτυα στο πρώτο 45λεπτο, ενώ ο Γηραιός στο δεύτερο.

Η Καρδίτσα είχε την πρώτη στιγμή στο ματς με τον Παλαβράκη (5'), αλλά στη συνέχεια το ματς άνοιξε. Ευκαιρίες και φάσεις και για τις δύο πλευρές. Δυο συνεχόμενες σε δύο λεπτά των γηπεδούχων με τον Άλεξιτς (8' και 10'), πριν έρθει το γκολ των Θεσσαλών. Καθώςς το 16' ο Κοζωρώνης εκτέλεσε φάουλ και ο Λαγός με κεφαλιά άνοιξε το σκορ (0-1).

Ωστόσο, μετά το ημίωρο, οι παίκτες του Ηρακλή πίεσαν περισσότερο με αποκορύφωμα τη μεγάλη ευκαιρία του Γιουμπιτάνα στο 44', που πήγε… στράφι καθώς έκανε κακό τελείωμα. Όμως, το σκηνικό δεν άλλαξε το δεύτερο μέρος. Διότι οι ευκαιρίες ήταν εκατέρωθεν. Τόσο για τον Ηρακλή όσο και για την Καρδίτσα. Ο Ελιβέλτο πήγε να βάλει το… γκολ της χρονιάς, στο 67', από το κέντρο!

Ο Κούστα ήταν αποδέκτης της μπάλας για τον Γηραιό, αλλά δεν είχε καλές επιλογές στην τελική προσπάθεια. Βέβαια, στο τελευταίο 20λεπτο οι παίκτες του Ηρακλή ανέβασαν την πίεσή τους. Δύο μεγάλες ευκαιρίες με Γιουμπιτάνα (73') και Άλεξιτς (75') πριν δώσει τη λύση ο τελευταίος. Μιας και στο 85' με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1. Το ματς έκλεισε με μια ακόμη μεγάλη φάση του Γιουμπιτάνα στις καθυστερήσεις (90'+1).

ΗΡΑΚΛΗΣ (Σ. Τσιώλης): Παλαβράκης, Πανάγου (39' Χειρίτραντας), Κουντουριώτης (46' Κούστα), Σιούτας, Άλεξιτς, Τομάς, Σίλβα (65' Τότσκα), Κωστούλας, Βιτλής, Γιουμπιτάνα, Πατράλης (90' Δόρης).

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Αμανατίδης): Τσέλιος, Αναστασόπουλος, Κοζορώνης, Σκόνδρας, Δημόπουλος (46' Αλιατίδης), Αθανασιάδης (83' Μπάτροβιτς), Σταμόπουλος, Λαγός, Πολίτης (74' Κορέλας), Ελιβέλτο (83' Γκόλιας), Γιάκος (58' Βερνάρδος).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr