Ποδόσφαιρο

Η Κολωνία έριξε... άκυρο στη Λεβερκούζεν [vid]

Παρασκευή, 5 Μαΐου 2023 - 23:30

Τη νίκησε 2-1 στη «Bay Arena» και της «έκοψε» την πορεία για την πεντάδα!

Η Κολωνία έριξε... άκυρο στη Λεβερκούζεν [vid]

Την ευκαιρία να πλησιάσει στους τρεις βαθμούς την 5η της βαθμολογίας Λειψία έχασε η Λεβερκούζεν. Μιας και ηττήθηκε 2-1 στη «Bay Arena» από την Κολωνία. Σε ένα ματς που οι φιλοξενούμενοι ήταν άκρως αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια. Ειδικά στο πρώτο μέρος που πέτυχαν τα δύο γκολ τους.

Η Κολωνία μπήκε πιο καλά στο ματς. Έτσι, στο 14' ο Σέλκε με κεφαλιά, μετά το γέμισμα του Κάινζ, κατάφερε να σημειώσει το 0-1 και να βάλει την ομάδα του, μπροστά στο σκορ. Παρόλα αυτά, όμως, η Μπάγερ βρήκε τον τρόπο να φέρει το ματς στα ίσα πριν συμπληρωθεί ένα μισάωρο στο ματς.

Καθώς στο 28' ήταν ο Ντιαμπί που βρήκε τον Αντλί μέσα στην περιοχή. Ο τελευταίος ήταν ψύχραιμος, σημάδεψε σωστά και πέτυχε το 1-1. Ωστόσο, η Λεβερκούζεν αμυντικά είχε θέματα. Κάτι που εκμεταλλεύτηκε ο Σέλκε ξανά. Έτσι, στο 36' δέχθηκε με μεγάλη χαρά την ασίστ του Τίελμαν και σκόραρε το 1-2.

Ακόμη, στο 52' ο Χραντέτσκι αποσόβησε το 1-3, με μια σπουδαία επέμβαση, στην προσπάθεια του Έκτορ. Αν και η Λεβερκούζεν έψαξε την ισοφάριση, μια επιπλέον μεγάλη φάση ήρθε για τους φιλοξενούμενους στο 89'. Ωστόσο ξανά ο Χραντέτσκι επενέβη στο σουτ του Σίντλερ, διατηρώντας το 1-2.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr