Ποδόσφαιρο

«Μονομαχία» με τα όλα της... [vid]

Σάββατο, 6 Μαΐου 2023 - 00:02

Ισοπαλία με το ίδιο σκορ, σε ματς και αποβολές, για Αλαβές και Γρανάδα.

«Μονομαχία» με τα όλα της... [vid]

Το ντέρμπι της 39ης αγωνιστικής στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας δεν είχε νικητή. Μιας και Αλαβές και Γρανάδα έμειναν στο 1-1. Το αποτέλεσμα ήταν πώς αμφότερες έφτασαν τους 66 βαθμούς και είναι στη δεύτερη θέση, με την τελευταία να έχει το πάνω χέρι στην ισοβαθμία. Καθώς στον πρώτο γύρο νίκησε 3-1 και το κριτήριο στη La Liga 2 είναι τα ματς ανάμεσα σε δύο ή περισσότερες ομάδες!

Βέβαια, η Γρανάδα ήταν εκείνη που άνοιξε το σκορ. Μιας και στο 21' κέρδισε πέναλτι στην ανατροπή του Ουζούνι από τον Σιβέρα. Ένα λεπτό αργότερα (22') το εκτέλεσε εύστοχα ο Ουζούνι για το 0-1. Αν όμως, υπήρχε ένα στοιχείο που κυριάρχησε στα πρώτα 45 λεπτά, αυτό ήταν το σκληρό παιχνίδι. Με τον διαιτητή της αναμέτρησης να δίνει τέσσερις κίτρινες σε παίκτες της Αλαβές και μια σε παίκτη της Γρανάδας. Σκηνικό που ήταν αντιστρόφως ανάλογο στο πρώτο τέταρτο του δευτέρου μέρους.

Διότι στο διάστημα ως το 58' ο ρέφερι έβγαλε δύο φορές την κίτρινη κάρτα από το τσεπάκι του. Στο 53' και το 58'. Αλλά σε αμφότερες αποδέκτης ήταν ο Σέρχιο Ρουίθ. Αποβλήθηκε, λοιπόν, στο 58' και το γεγονός αυτό άλλαξε τις ισορροπίες στην αναμέτρησης. Έτσι στο 66' ήταν η σειρά του Ριόχα να σκοράρει και να φέρει το ματς στα ίσα (1-1)!

Ωστόσο, η Αλαβές έχασε μεγάλη ευκαιρία για να πάρει τη νίκη. Παρότι κέρδισε πέναλτι στο 86' σε χέρι του Κίνι. Όμως ο Σάλβα Σεβίγια δεν νίκησε τον Αντρέ Φερέιρα από την «άσπρη βούλα» στο 87' και στέρησε την ευκαιρία, από την ομάδα του, για μια σπουδαία νίκη. Η αποβολή του Ντουάρτε στο 88' έριξε τους… τίτλους του τέλος, με το ματς να λήγει ισόπαλο 1-1.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr