Ποδόσφαιρο

Η Κάζα Πία αγνοεί καιρό τη νίκη [vid]

Σάββατο, 6 Μαΐου 2023 - 00:32

Έμεινε για έκτο σερί ματς χωρίς τρίποντο, καθώς παραχώρησε ισοπαλία (1-1) στην Πορτιμονένσε.

Η Κάζα Πία αγνοεί καιρό τη νίκη [vid]

Περίοδο ντεφορμαρίσματος διανύει η Κάζα Πία. Καθώς συμπλήρωσε έξι ματς χωρίς νίκη, μετά το 2-0 με τη Μαρίτιμο στις 19 Μαρτίου. Το βράδυ της Παρασκευής έμεινε στο 1-1, εντός έδρας, με την Πορτιμονένσε. Ήταν η δεύτερη ισοπαλία στην τελευταία εξάδα αναμετρήσεων (σ.σ.: μετρά ακόμη τέσσερις ήττες στο διάστημα αυτό).

Κόντρα στην Πορτιμονένσε έφτασε κοντά να βάλει τέλος στο αρνητικό σερί. Καθώς μετά το στείρο πρώτο 45λεπτο, στο δεύτερο πήρε το προβάδισμα. Μιας και ο Λούκας Σοάρες στο 68' άνοιξε το σκορ με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή. Αυτό το 1-0 έμεινε ως τις καθυστερήσεις.

Έτσι, ο Μπράιαν Ρότσεζ κατάφερε να ισοφαρίσει από κοντά με κεφαλιά, μετά την πρώτη κεφαλιά του Μάτος στο οριζόντιο δοκάρι. Κατά συνέπεια έδωσε στην ομάδα του έναν σημαντικό βαθμό με τον οποίο εξασφάλισε -και μαθηματικά- το εισιτήριο της παραμονής στην κατηγορία. Το γκολ του 1-1 σημειώθηκε, λοιπόν, στο πέμπτο λεπτό από τα 6 των καθυστερήσεων (90'+5) και διαμόρφωσε την ισοπαλία στο στάδιο «Estádio Pina Manique».

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr