Ποδόσφαιρο

Έμεινε «ζωντανή» η Άρσεναλ [vids]

Κυριακή, 7 Μαΐου 2023 - 23:38

Νίκησε 2-0 την έδρα της Νιούκαστλ. Νέα ήττα της Γιουνάιτεντ από τη Γουέστ Χαμ.

Έμεινε «ζωντανή» η Άρσεναλ [vids]

Τις ελπίδες της για τον τίτλο ως το φινάλε παίζει η Άρσεναλ. Καθώς πέτυχε μια σημαντική νίκη. Πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Νιούκαστλ και παρέμεινε «ζωντανή» στη… μάχη του τίτλου, καθώς είναι στο -1 από την Μάντσεστερ Σίτι, αν και η τελευταία έχει ένα ματς λιγότερο. Ωστόσο, όσο θα είναι αυτή η κατάσταση, τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη!

Στο ματς που έγινε με γηπεδούχες τις «καρακάξες», οι «Gunners» έβαλαν από νωρίς τις βάσεις για τη νίκη. Μιας και στο 14' προηγήθηκαν 1-0 με τον Όντεγκαρντ. Αλλά στη συνέχεια, η Νιούκαστλ πίεσε. Είχε φάσεις, αλλά δεν τις αξιοποίησε. Έτσι, με το αυτογκόλ του Σκαρ στοι 71' έγινε το 0-2 που «κλείδωσε» το διπλό για την ομάδα του Αρτέτα.

Από την άλλη, μια ακόμα «σφυριά» δέχθηκε η Γιουνάιτεντ. Η ομάδα του Μάντσεστερ ηττήθηκε στο Λονδίνο από την Γουέστ Χαμ που έκανε μεγάλο βήμα παραμονής. Το γκολ για τους γηπεδούχους σημείωσε ο Μπενραχμά στο 27' και στη συνέχεια, οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν μπόρεσαν να φτάσουν στο γκολ, ώστε να πάρουν τουλάχιστον ένα βαθμό. Αν, δε, συνεχίσουν έτσι, τότε θα «μπλέξουν» αναφορικά με την έξοδο στο επόμενο UEFA Champions League.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr