Ποδόσφαιρο

«Βλέπει» Ευρώπη ο Απόλλων Λεμεσού [vids]

Κυριακή, 7 Μαΐου 2023 - 21:32

Νίκησε 2-1 την Ομόνοια στο «ΓΣΠ» και ελπίζει για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η Ανόρθωση επικράτησε 2-0 της Σαλαμίνας.

«Βλέπει» Ευρώπη ο Απόλλων Λεμεσού [vids]

Σημαντικό «διπλό» πέτυχε ο Απόλλων Λεμεσού στη Λευκωσία. Επικράτησε 2-1 της Ομόνοιας. Επιπλέον, οι ισοπαλίες στα ματς του Σαββάτου στην «Αρένα» της Λάρνακας και το «Στέλιος Κυριακίδης, τον κρατούν μέσα στο… παιχνίδι για την έξοδο στην Ευρώπη.

Αν και η Ομόνοια προηγήθηκε με το γκολ του Κακουλλή στο 41', το σκηνικό στο δεύτερο ημίχρονο άλλαξε άρδην. Οι περσινοί πρωταθλητές είχαν καλύτερη απόδοση. Έτσι, με τα τέρματα από τον Ουάρντα στο 57' και τον Πίττα στο 81' νίκησαν 2-1 και πλησίασαν την 3η ΑΕΚ Λάρνακας στους τρεις βαθμούς. Γεγονός που τους κράτησε «ζωντανούς» μέσα στο κόλπο για την έξοδο στην Ευρώπη.

Επιπλέον στο ματς των play out ανάμεσα στη Νέα Σαλαμίνα και την Ανόρθωση, η «Κυρία» έφυγε νικήτρια από το «Αμμόχωστος». Από την άλλη, η Νέα Σαλαμίνα ίσως και να «πλήρωσε» την απουσία του Πουρσαϊτίδη από τον πάγκο της. Ο Έλληνας τεχνικός λόγω ασθένειας, έχασε δεύτερο ματς. Στη θέση του κοουτσάρισε ο βοηθός του, Χριστόδουλος Χριστοδούλου.

Στο αγωνιστικό σκέλος του ματς, η Ανόρθωση προηγήθηκε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους (45'+3) με το πέναλτι του Γκερέρο. Ο Ενινγκά στο 90'+7 διαμόρφωσε το τελικό 0-2. Η Νέα Σαλαμίνα ολοκλήρωσε το ματς με δέκα παίκτες, μετά την αποβολή του Τολεμές στο 67'.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr