Ποδόσφαιρο

Ντόρτμουντ έξι… αστέρων [vid]

Κυριακή, 7 Μαΐου 2023 - 21:41

Η Μπορούσια «διέλυσε» 6-0 τους «λύκους» και συνεχίζει να «κυνηγά» την Μπάγερν στη «μάχη» του τίτλου.

Ντόρτμουντ έξι… αστέρων [vid]

Στο… κατόπι της Μπάγερν Μονάχου παρέμεινε η Ντόρτμουντ. Η Μπορούσια νίκησε το απόγευμα της Κυριακής την Βόλφσμπουργκ. Δεν ήταν μια απλή νίκη. Ήταν ένας θρίαμβος όπως μαρτυρά το τελικό 6-0! Διότι με το αποτέλεσμα αυτό, αλλά κυρίως με την εμφάνιση, η ομάδα του Έντιν Τέρζιτς έφτασε τους 64 βαθμούς και είναι έναν πίσω από τους Βαυαρούς, οι οποίοι έχουν 65 βαθμούς, αντίστοιχα.

Η Ντόρτμουντ μπήκε αποφασιστικά στο ματς. Το έδειξε από το ξεκίνημα. Μιας και είχε πολλές και καλές ευκαιρίες. Ωστόσο αυτό που μέτρησε ήταν η αποτελεσματικότητά της στο σκοράρισμα. Διότι πριν συμπληρωθούν 30 λεπτά στο ματς είχε προβάδισμα δύο γκολ, ενώ στο ημίχρονο προηγήθηκε 3-0. Ο Αντεγιέμι στο 14', ο Αλέ στο 28' και ο Μάλεν στο 37' διαμόρφωσαν το σκορ των πρώτων 45 λεπτών. Αλλά είχε και ανάλογη συνέχεια.

Μιας και στο δεύτερο μέρος, η Μπορούσια σημείωσε άλλα τρία τέρματα που την οδήγησαν στον θρίαμβο με 6-0. Απέναντι σε μια Βόλφσμπουργκ που παραδόθηκε στις άγριες… διαθέσεις της ομάδας της Βεστφαλίας. Έτσι, στο 54' ο Μπέλιγχαμ και στο 59' ο Αντεγέμι έκαναν το σκορ 5-0. Ο τελευταίος δεν κατάφερε να σκοράρει με πέναλτι στο 64', διότι έστειλε την μπάλα ψηλά πάνω από την εστία. Ωστόσο το έκτο γκολ ήρθε λίγο πριν το φινάλε. Ήταν με τον Μπέλιγχαμ στο 86', που διαμόρφωσε το τελικό 6-0!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr