Ποδόσφαιρο

Κυνική Γιουβέντους, Νάπολι με φινέτσα [vids]

Κυριακή, 7 Μαΐου 2023 - 23:36

Μεγάλο διπλό των «μπιανκονέρι» στο Μπέργκαμο, πανηγύρια στο στάδιο «Diego Armando Maradona» από τους «παρτενοπέι».

Κυνική Γιουβέντους, Νάπολι με φινέτσα [vids]

Γιορτινή ατμόσφαιρα στο «Diego Armando Maradona». Οι οπαδοί των «παρτενοπέι» γιόρτασαν την κατάκτηση του τίτλου στο πρώτο εντός έδρας ματς μετά την μαθητική του επιβεβαίωση. Η Νάπολι έζησε πάλι μεγάλες στιγμές. Όπως την περασμένη Πέμπτη, την ημέρα που η ομάδα του Σπαλέτι πήρε τον τίτλο μετά την ισοπαλία 1-1 με την Ουντινέζε. Το γήπεδο των «παρτενοπέι» ντύθηκε στα γιορτινά και έζησε μεγάλες πιένες. Καθώς οι πρωταθλητές προσέφεραν θέαμα και τη νίκη στους οπαδούς τους, που ξέσπασαν σε ντελίριο ενθουσιασμού.

Μεγάλος πρωταγωνιστής του ματς ήταν ο Οσίμεν. Ο Νιγηριανός σέντερ φορ και πρώτος σκόρερ των «παρτενοπέι» τη φετινή σεζόν, τα έκανε όλα! Έχασε πέναλτι στο 48', το οποίο απέκρουσε ο γκολκίπερ Τερατσιάνο της Φιορεντίνα. Επιπλέον, στο 64' βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ, αλλά σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι! Αλλά στην τρίτη και… φαρμακερή έκανε αυτό που έπρεπε. Μιας και στο 74' ευστόχησε στο νέο πέναλτι που εκτέλεσε και διαμόρφωσε το τελικό 1-0.

Επιπλέον, πολύ σημαντικό «διπλό» πέτυχε η Γιουβέντους στο Μπέργκαμο. Καθώς η ομάδα του Αλέγκρι νίκησε 2-0 την Αταλάντα. Αν και οι «μπεργκαμάσκι» ήταν καλύτεροι συνολικά, αλλά δεν αξιοποίησαν τις ευκαιρίες που είχαν. Οι «μπιανκονέρι» ήταν σαφώς πιο κυνικοί. Έτσι στο 56' με τον Άιλινγκ άνοιξαν το σκορ. Επίσης, στο ένατο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Βλάχοβιτς σημάδεψε σωστά και διαμόρφωσε το τελικό 0-2 που ανέβασε την ομάδα του, στη δεύτερη θέση της Serie A.

Στα άλλα ματς, η Βερόνα πέτυχε τεράστια εκτός έδρας νίκη κόντρα στη Βερόνα και ξέφυγε από τη ζώνη του υποβιβασμού. Αντίθετα, Τορίνο και Μόντσα έμειναν στο 1-1. Η πρώτη σκόραρε στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου και η δεύτερη ισοφάρισε λίγο πριν τη συμπλήρωση των 90 λεπτών

Αταλάντα - Γιουβέντους 0-2

(56' Άιλινγκ, 90'+9 Βλάχοβιτς)

Τορίνο - Μόντσα 1-1

(46' Σανάμπρια - 86' Καπράρι)

Νάπολι - Φιορεντίνα 1-0

(74' Οσίμεν)

Λέτσε - Βερόνα 0-1

(71' Ενγκόνγκ)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr