Ποδόσφαιρο

Έγινε της… Αργεντινής στο Superclásico [vids]

Δευτέρα, 8 Μαΐου 2023 - 01:35

Η Ρίβερ Πλέιτ νίκησε 1-0 την Μπόκα Τζούνιορς με πέναλτι στις καθυστερήσεις που προκάλεσε τις διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων και ο αγωνιστικός χώρος μετατράπηκε σε ρινγκ!

Έγινε της… Αργεντινής στο Superclásico [vids]

Ένα Superclásico με τα… όλα του. Καθώς το μεγάλο ντέρμπι της Αργεντινής, ανάμεσα σε Ρίβερ Πλέιτ και Μπόκα Τζούνιορς, δικαιολόγησε στο έπακρο τον τίτλο του! Στο Estadio Monumental, λοιπόν, έγινε ένα ματς για πολύ γερά νεύρα με συγκλονιστικό φινάλε. Σε ένα κατάμεστο στάδιο, με τους οπαδούς να δημιουργούν εκπληκτική ατμόσφαιρα. Στο τέλος, δε, έγινε ο κακός… χαμός!

Η αιτία ήταν το πέναλτι που κέρδισε στις καθυστερήσεις η Ρίβερ Πλέιτ, με τον Σολάρι, στη φάση που είχε πρωταγωνιστές εκείνον και τον Σάντες. Ο ρέφερι της αναμέτρησης καταλόγισε πέναλτι, με τον Μπόρχα να ευστοχεί από την «άσπρη βούλα» στο 90'+3, γράφοντας το 1-0. Ακολούθησε τεράστια ένταση.

Οι παίκτες των δύο ομάδων μετέτρεψαν τον αγωνιστικό χώρο σε ρινγκ. Το αποτέλεσμα ήταν να δοθούν έξι συνολικά αποβολές. Τρεις στη Ρίβερ Πλέιτ με τους Παλαβεσίνο, Σεντουριόν και Γκόμες, ενώ ισάριθμοι είδαν την κόκκινη κάρτα από την πλευρά της Μπόκα Τζούνιορς

Πιο συγκεκριμένα οι Βαλεντίνι, Μερεντιέλ και Φερνάντες. Μετά τη νίκη στο Superclásico, η διαφορά των δύο ομάδες είναι 19 βαθμοί, ενώ η Ρίβερ απέκτησε προβάδισμα 9 πόντων από τη δεύτερη της βαθμολογίας Σαν Λορέντζο (σ.σ.: 37 με 28).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr