Ποδόσφαιρο

Ήταν Δικέφαλος στο Βόλο [vids]

Δευτέρα, 8 Μαΐου 2023 - 23:52

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε 2-0 στο Πανθεσσαλικό και θέλει μόνο νίκη με τον Ολυμπιακό, την Κυριακή, για να τερματίσει τρίτος.

Ήταν Δικέφαλος στο Βόλο [vids]

Αποστολή στέφθηκε με επιτυχία. Ο ΠΑΟΚ πέρασε νικηφόρα από το Βόλο. Επικράτησε 2-0 της ομάδας του Κώστα Μπράτσου. Έτσι στην τελευταία αγωνιστική των playoffs ψάχνει μόνο νίκη με τον Ολυμπιακό, για να τερματίσει στην 3η θέση της Super League. Μια νίκη στο Πανθεσσαλικό που ήρθε πιο εύκολα από ό,τι δείχνει το τελικό 2-0. Εξάλλου, μετά την αποβολή του Πιρές στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, το υπόλοιπο κομμάτι του ματς είχε περισσότερο διαδικαστικό χαρακτήρα.

Ο ΠΑΟΚ από τα πρώτα λεπτά έδειξε τις διαθέσεις του. Εξάλλου, στο 12' ο Μπράντον απείλησε, αλλά η καίρια επέμβαση του Πίρινεν αποσόβησε το γκολ! Όμως πριν το ημίωρο το σκορ άνοιξε. Πιο συγκεκριμένα στο 28' όταν ο Ντάντας τροφοδότησε τον Ζίβκοβιτς που σημείωσε το 0-1 με διαγώνιο σουτ.

Η αποβολή του Πιρές στ0 45' για αντιαθλητικό μαρκάρισμα στον Ζίβκοβιτς οδήγησε στην αποβολή του πρώτου. Βέβαια, έπαιξε ρόλο και η παρέμβαση του VAR για να βγει η κόκκινη κάρτα. Το αριθμητικό πλεονέκτημα για το Δικέφαλο του Βορρά έκανε ακόμη πιο εύκολο το έργο του.

Επιπλέον, στο 57' έγινε η σέντρα του Σβαμπ και η κεφαλιά του Μπράντον που κατέληξε στα δίχτυα του Αυγερινού για το 0-2.

Με τον Δικέφαλο του Βορρά να έχει καθαρό προβάδισμα με δύο γκολ, έπεσε ο ρυθμός. Αλλά ο ΠΑΟΚ άγγιξε και το τρίτο γκολ. Όταν στο 84' ο Ράφα Σοάρες σημάδεψε το δοκάρι του γκολκίπερ της ομάδας της Μαγνησίας.

ΒΟΛΟΣ (Κ. Μπράτσος): Aυγερινός, Τάχατος, Ασλανίδης, Πίρινεν, Σι, Μεταξάς, Κάτσε (87' Λούνα), Οικονομόπουλος (63' Τριανταφύλλου), Καρτάλης (75' Άλχο), Μεθκίδα (75' Τσοκάνης), Πιρές.

ΠΑΟΚ (Ρ. Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Λύρατζης, Κεντζιόρα, Νάσμπεργκ, Βιεϊρίνια, Σβαμπ (70' Φ. Σοάρες), Ντάντας, Ζίβκοβιτς (70' Ελ Καντουρί), Κωνσταντέλιας, Μπίσεσβαρ (79' Τζίμας), Μπράντον (81' Αντρέ Ρικάρντο).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.