Ποδόσφαιρο

Νίκες παραμονής για Νότιγχαμ και Έβερτον [vids]

Δευτέρα, 8 Μαΐου 2023 - 23:54

Αμφότερες πήραν πολύτιμα τρίποντα και βγήκαν πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού. «Έμπλεξε» για τα καλά η Λέστερ.

Νίκες παραμονής για Νότιγχαμ και Έβερτον [vids]

Η κατάσταση στο αγγλικό πρωτάθλημα, τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε, έχει τεράστιο ενδιαφέρον. Αγωνιστική με αγωνιστική, τα δεδομένα αλλάζουν. Απόψε η Νότιγχαμ Φόρεστ και Έβερτον κατέκτησαν πολύ σημαντικά τρίποντα για τη συνέχεια. Η ομάδα του Κούπερ νίκησε 4-3 την Σαουθάμπτον και πήγε στους 33 βαθμούς, ενώ εκείνη του Ντάις με 5-1 εκτός έδρας την φορμαρισμένη Μπράιτον και πήγε στους 32! Αντίθετα, οι «αλεπούδες» είναι με την… πλάτη στον τοίχο μετά τη νέα τους ήττα από την Φούλαμ που τους άφησε στους 30, αντίστοιχα!

Ένα πολύ μεγάλο τρίποντο πήρε η Νότιγχαμ. Καθώς η Φόρεστ νίκησε 4-3 την Σαουθάμπτον. Τα δύο γρήγορα γκολ του Αβονίγι (18' και 21') έδωσαν σημαντικό αβαντάζ. Αν και ο Αλκαράθ μείωσε στο 25', ο Γκιμπς-Γουάιτ με πέναλτι στο 44' ανέβασε ξανά τη διαφορά στα δύο γκολ. Ο Λουάνκο μείωσε σε 3-2 (51'), ο Ντανίλο πέτυχε το 4-2 (73') για να σκοράρει ο Γουόρντ-Πράους με πέναλτι στις καθυστερήσεις (90'+6) για το τελικό σκορ.

Μια Έβερτον που πέταγε… φωτιές εμφανίστηκε στο ματς με την Μπράιτον. Ο Ντουκουρέ (1') με το… καλημέρα σκόραρε (0-1) για να ακολουθήσουν το δεύτερο δικό του (29') και το αυτογκόλ του Στιλ (35'). Ακόμη, ο ΜακΝίλ πέτυχε το 0-4 (76'), ενώ ο ΜακΆλιστερ μείωσε σε 1-4 (79'). Στον φινάλε, ξανά ο ΜακΝίλ πέτυχε το τελικό 1-5 (90'+6).

Επιπλέον, η Λέστερ υπέστη ήττα με 5-3 από την Φούλαμ στο Λονδίνο. Στο πρώτο ημίχρονο, η ομάδα του Μάρκο Σίλβα προηγήθηκε 3-0. Με τα γκολ των Γουίλαν (10'), Κάρλος Βινίσους (18') και Κέρνεϊ (44'). Ο ίδιος σημείωσε το 4-0 στο 51'. Αλλά στη συνέχεια, οι «αλεπούδες» προσπάθησαν να αντιδράσουν. Ο Μπαρνς μείωσε στο 59', ενώ στο 66'ο Βάρντι αστόχησε σε πέναλτι! Επίσης, στο 70' ο Γουίλιαν πέτυχε το 5-1. Στο τελευταίο δεκάλεπτο η Λέστερ σκόραρε με Μάντισον (81' πέναλτι) και Μπαρνς (89') για να διαμορφώσει το τελικό σκορ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr