Ποδόσφαιρο

Η Σαμπντόρια έπεσε, η Έμπολι ξέμπλεξε [vids]

Τρίτη, 9 Μαΐου 2023 - 00:19

«Μαύρη» νύχτα για την ομάδα της Γένοβας που υποβιβάστηκε στη Serie B…

Η Σαμπντόρια έπεσε, η Έμπολι ξέμπλεξε [vids]

Δύσκολη νύχτα για την ομάδα της Γένοβας. Μιας και μετά την ήττα 2-0 από την Ουντινέζε, αποχαιρέτησε την Serie A. Το αποτέλεσμα ήταν να υποβιβαστεί και να βρίσκεται πια σε δεινή θέση, καθώς το σοκ είναι μεγάλο.

Μια αναμέτρηση που κρίθηκε στα πρώτα 34 λεπτά. Χάρη στα τέρμα του Περέιρα στο 9' και του Μασίνα στο 34'. Η Σαμπντόρια δεν μπόρεσε να αλλάξει τη μοίρα της. Αναφορικά με την ήττα. Διότι ήταν δεδομένο πώς ό,τι κι αν γίνονταν, θα έπεφτε στη Serie B.

Από την άλλη, η Έμπολι ξέμπλεξε από τις… περιπέτειες. Μιας και νίκησε 2-1, εντός έδρας, τη Σαλερνιτάνα. Ο Καμπιάτζι στο 38' άνοιξε το σκορ. Επίσης, στο 63' ο Καπούτσο σημείωσε το 2-0. Το μόνο που άλλαξε ως το φινάλε ήταν το τελικό αποτέλεσμα. Μιας και ο Πιάτεκ διαμόρφωσε το 2-1 στο 85'.

Τέλος, στο ματς της Σασουόλο με την Μπολόνια, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Μπεράρντι στο 15', αλλά οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τον Ντομίνγκες στο 42'.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr