Ποδόσφαιρο

Η Καρμιώτισσα έμεινε, ο Ολυμπιακός «βούλιαξε» περισσότερο [vids]

Τρίτη, 9 Μαΐου 2023 - 00:29

«Διπλό» μαθηματικής σωτηρίας για την πρώτη, ενώ οι «μαυροπράσινοι» ψάχνουν πια ένα θαύμα!

Η Καρμιώτισσα έμεινε, ο Ολυμπιακός «βούλιαξε» περισσότερο [vids]

Η Καρμιώτισσα οριστικοποίησε την παρουσία της και την επόμενη σεζόν στην πρώτη κατηγορία του κυπριακού ποδοσφαίρου. Μιας και νίκησε 2-1 τον Ολυμπιακό στο «Μακάρειο». Αντίθετα, οι «μαυροπράσινοι» είναι με το ενάμιση πόδι στη δεύτερη κατηγορία, καθώς ψάχνουν ένα… θαύμα για να μην υποβιβαστούν!

Η αναμέτρηση άρχισε καλύτερα για τον Ολυμπιακό. Διότι στο 16' πήρε το προβάδισμα. Ο Κορομά κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή από τον Κνόμπλοχ. Ο Χριστοδούλου το εκτέλεσε εύστοχα και άνοιξε το σκορ (1-0). Αλλά οι «πορτοκαλί» έφεραν το ματς στα ίσα στο 41' καθώς ο Ντούρις έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (1-1). Επίσης στο 79' ήταν η σειρά του Νίκου Καλτσά να σκοράρει και να διαμορφώσει το τελικό 1-2.

Αναφορικά με την άλλη αναμέτρηση, το Παραλίμνι νίκησε 1-0 τη Δόξα Κατωκοπιάς και έχει ακόμα ελπίδες για να μην υποβιβαστεί. Ωστόσο το πιο σημαντικό είναι πώς παλεύει όσο πάει και παίρνει βαθμούς όπου μπορεί. Πλέον, μετά το τρίποντο αυτό ανέβηκε στους 31 και είναι στο -4 από τη Δόξα Κατωκοπιάς. Το «χρυσό» γκολ για την Ένωση σημείωσε ο Κατσιάρης στο 59'.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr