Ποδόσφαιρο

Παρί Σεν Ζερμέν: Προς τη πόρτα της εξόδου ο Νεϊμάρ το καλοκαίρι!

Τρίτη, 9 Μαΐου 2023 - 12:32

Ο Νεϊμάρ είναι έτοιμος να αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν αυτό το καλοκαίρι, παρόλο που έχει ακόμα τέσσερα χρόνια συμβόλαιο, σύμφωνα με το ESPN.

Παρί Σεν Ζερμέν: Προς τη πόρτα της εξόδου ο Νεϊμάρ το καλοκαίρι!

Αν και το συμβόλαιο του Νεϊμάρ λήγει το καλοκαίρι του 2027, σύμφωνα με το ESPN ο Βραζιλιάνος είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν στο τέλος της σεζόν.

Έτσι φαίνεται πως ο Βραζιλιάνος σταρ έχει αλλάξει την αρχική του απόφαση, αφού νιώθει ανεπιθύμητος στο Παρίσι, ειδικά από τους οπαδούς της ομάδας.

Αυτή τη στιγμή αναρρώνει από τον τραυματισμό του, και η επίσκεψη δεκάδων οπαδών έξω από το σπίτι του, τον έφερε σε πολύ δύσκολη θέση. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το σκηνικό άλλαξε τις τελευταίες εβδομάδες, με τον Νεϊμάρ να σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να αποχωρήσει.

Ρεάλ Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι 1:3.20 X:3.50 2:2.25

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr