Ποδόσφαιρο

Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος και πέρασε [vid]

Πέμπτη, 11 Μαΐου 2023 - 20:49

Η ομάδα Κ15 των «ερυθρολεύκων» νίκησε 2-1 την αντίστοιχη της ΑΕΛ και πέρασε στον τελικό του Final-4 του Βόλου.

Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος και πέρασε [vid]

Στον τελικό του πρωταθλήματος Παίδων της Super League πέρασε η ομάδα Κ15 του Ολυμπιακού. Στον πρώτο ημιτελικό, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, νίκησε 2-1 την αντίστοιχη της ΑΕΛ. Έτσι, οι παίκτες του Τάσου Πάντου θα έχουν την ευκαιρία να διατηρήσουν τα σκήπτρα τους, αν νικήσουν στον τελικό της Κυριακής. Διότι είναι οι περσινοί πρωταθλητές, αλλά και η πολυνίκης ομάδας στην ιστορία της διοργάνωσης.

Εξάλλου, στο ματς οι νεαροί «ερυθρόλευκοι» ήταν καλύτεροι των αντίστοιχων «βυσσινί». Ειδικότερα στο πρώτο μέρος που δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες. Ωστόσο αξιοποίησαν μόλις μια. Ειδικότερα εκείνη στο 20ό λεπτό. Μιας και ο Λάνα πήρε την μπάλα κοντά στη μεσαία γραμμή. Με σουτ έξω την περιοχή, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σπανού για το 1-0.

Όμως, στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου η ΑΕΛ έφτασε στο γκολ της ισοφάρισης. Σε μια φάση που ο Αγοραστός εκτέλεσε το κόρνερ και ο Μπασδέκης με κεφαλιά, ισοφάρισε σε 1-1. Με το σκορ αυτό έληξε το πρώτο μέρος. Σε ό,τι αφορά το δεύτερο ημίχρονο, εκεί ξανά οι «ερυθρόλευκοι» είχαν την υπεροχή των κινήσεων.

Καθώς είχαν πολλές ευκαιρίες και πάλι. Αλλά τελικά κατάφεραν να φτάσουν στο γκολ της νίκης. Πιο συγκεκριμένα, ο Μπάντης έκανε το διαγώνιο σουτ και ο Μιχαηλίδης με κοντινό πλασέ πέτυχε το 2-1. Ένα γκολ καθοριστικό, αφού αυτό καθόρισε την ιστορία της πρόκρισης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ15 (Τ. Πάντος): Χριστοδουλόπουλος, Σιώζιος, Καπάτος (59' Βρυώνης), Νουχάι, Μπάνος, Λάνα, Τρικαλιώτης (80' Ποτουρίδης), Κάπελας, Μιχαηλίδης (80' Χιλάι), Κότσαλος (59' Μπάντης), Ξανθόπουλος (51' Καμάς).

ΑΕΛ Κ15 (Θ. Ελευθεριάδης): Σπανός, Αβραμούλης, Μπαργιώτας, Αλμπάνης, Δεμίρης, Λύγουρας (41' Νταφούλης), Αγοραστός (65' Καραγιάννης), Μπασδέκης (70' Πατσώνης), Γ. Τσακνάκης, Μ. Τσακνάκης, Όντος.

Εάν πατήσετε ΕΔΩ, μπορείτε να δείτε τα στατιστικά της αναμέτρησης.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.