Ποδόσφαιρο

Εμφατική πρόκριση για τον ΠΑΟΚ [vid]

Πέμπτη, 11 Μαΐου 2023 - 21:21

Η ομάδα Κ15 του Δικεφάλου του Βορρά νίκησε 2-0 την αντίστοιχη του Παναθηναϊκού και πέρασε στον τελικό. Εκεί θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό.

Εμφατική πρόκριση για τον ΠΑΟΚ [vid]

Άλλη μια σεζόν που ο τελικός στο πρωτάθλημα Κ15 της Super League είναι με αντιπάλους, τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ. Μετά τους «ερυθρόλευκους» Παίδες και ο Δικέφαλος του Βορρά προκρίθηκε στον τελικό, μετά τη νίκη 2-0 κόντρα στον Παναθηναϊκό. Να σημειωθεί πώς οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα παίκτες. Ο μεν ΠΑΟΚ καθώς αποβλήθηκε ο Τασιούλας με δεύτερη κίτρινη στο 74'. Ο δε Παναθηναϊκός καθώς ο Χατζηκωνσταντίνου ήδη στο 80' δεύτερη κίτρινη κάρτα!

Το γρήγορο γκολ που σημείωσε ο ΠΑΟΚ στο 12' ήταν καθοριστικό για τη συνέχεια. Η ατομική ενέργεια και η ασίστ του Μπέρδου με αποδέκτη τον Σιδηρόπουλο, έφερε το 1-0. Μετά το γκολ, οι νεαροί «πράσινοι» προσπάθησαν να ανεβάσουν… στροφές και να δημιουργήσουν φάσεις. Αλλά κλασική ευκαιρία δεν έκαναν! Όμως και ο Δικέφαλος του Βορρά είχε την ευκαιρία για να πάρει σημαντικό προβάδισμα δύο τερμάτων.

Αλλά στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Σάββα Κωνσταντινίδη «καθάρισε» το ματς στο 67'. Με το πλασέ του Τουρσουνίδη έγινε το 2-0 που ήταν και το τελικό σκορ. Μιας και ο Βύντρα στο 76' σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι. Ωστόσο, ευκαιρία είχε και ο ΠΑΟΚ που κέρδισε πέναλτι. Όμως ο Μπέρδος που το εκτέλεσε, έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

ΠΑΟΚ (Σάββας Κωνσταντινίδης): Μητρούσης, Κυριαζίδης (78' Καρασαββίδης), Λουτζανιώτης (65' Μεγγίδης), Μόκρης, Γκιόκα, Μηνασίδης, Καραγκιόζης (54' Κρομμύδας), Τασιούλας, Σιδηρόπουλος (65' Κάνιος), Τουρσουνίδης (78' Κοβάλ), Μπέρδος.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Βασίλης Παπαδάκης): Σταμέλλος, Χατζηκωνσταντίνου, Γαζής, Βύντρα (78' Βύντρα), Δημακόπουλος (66' Κουρουνιώτης), Θεοχάρης, Ιωάννου, Δήμου (66' Τσόμος), Ρεμούνδος (73' Τσάντζαλος), Λόμπας, Σουχλάκης.

Εάν πατήσετε ΕΔΩ, μπορείτε να δείτε τα στατιστικά της αναμέτρησης.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.