Ποδόσφαιρο

Οριστικά στο "Πανθεσσαλικό" ο τελικός κυπέλλου!

Παρασκευή, 12 Μαΐου 2023 - 15:40

Στο Πανθεσσαλικό Στάδιο (24/5, 20:30) αποφάσισε τελικά η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ να διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου.⁣

Οριστικά στο

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, ικανοποιώντας τους όρους που είχαν τεθεί, εξ αρχής, από τις τοπικές αρχές.

Στις δυο ομάδες θα δοθεί ένας περιορισμένος αριθμός προσκλήσεων, το πόσες ακριβώς είναι κάτι που θα ξεκαθαριστεί, τις επόμενες ημέρες, μετά τις συνεννοήσεις με την Αστυνομία.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ θέλησε να υπάρχει εναλλακτική λύση για έδρα του τελικού, σε περίπτωση που για λόγο, μη προβλέψιμο, το παιχνίδι δεν μπορέσει να διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό στις 24 Μαΐου. Έτσι λοιπόν, αποφασίστηκε πως, σε μια τέτοια περίπτωση, ο τελικός θα γίνει στο Ελμπασάν της Αλβανίας. Ουσιαστικά η ΕΠΟ θέλει να έχει μια δικλείδα ασφαλείας, ενώ αναμένεται και η επίσημη ανακοίνωσή της.

Στη συνεδρίαση μειοψήφησαν οι κ.κ. Κουπτσίδης και Δημητρίου, ενώ απών ήταν ο πρόεδρος της Super League, Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος πάντως νωρίτερα είχε στείλει επιστολή και ζητούσε να ισχύσει η προκήρυξη, αλλιώς θα κινούνταν δικαστικά.

Η ιστοσελίδα volostoday.gr δημοσίευσε την επιστολή, με την οποία ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, δίνει την έγκρισή του για τη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας στο Πανθεσσαλικό.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.