Ποδόσφαιρο

Το Παραλίμνι το παλεύει ακόμη [vids]

Παρασκευή, 12 Μαΐου 2023 - 22:04

Η Ένωση νίκησε 3-0 τον Ολυμπιακό και πλησίασε στον πόντο τη Δόξα Κατωκοπιάς. Ισοπαλία 1-1 για Καρμιώτισσα και Νέα Σαλαμίνα.

Το Παραλίμνι το παλεύει ακόμη [vids]

Δεν τα παρατάει η Ένωση Νέων Παραλιμνίου. Η ομάδα του Μαρίνου Σατσιά νίκησε 3-0 τον Ολυμπιακό Λευκωσίας, στο «Τάσος Μάρκου». Με το αποτέλεσμα αυτό πλησίασε στον έναν πόντο την Δόξα Κατωκοπιάς. Ήταν, δε, η τρίτη διαδοχική νίκη της ΕΝΠ μετά από εκείνες με τον Ακρίτα Χλώρακας και την Δόξα Κατωκοπιάς. Μιας και πλέον, το Παραλίμνι είναι έναν πόντο πίσω από τη Δόξα. Βέβαια, η τελευταία έχει ένα ματς λιγότερο.

Αναφορικά με την αναμέτρηση στο «Τάσος Μάρκους», η Ένωση επικράτησε 3-0. Πιο συγκεκριμένα, χάρη στα γκολ που πέτυχε ο Κατσιάρης στο 40', ο Λαμί στο 50' και ο Ντιαβαρά στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων (90'+1). Ωστόσο, ο Ολυμπιακός είχε αρκετές τελικές, αλλά του έλλειψαν η αποτελεσματικότητα στην τελική προσπάθεια και το γκολ.

Αντίθετα, το άλλο ματς της Παρασκευής που δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον, δεν είχε και νικητή. Βέβαια, από τη στιγμή που έχουν ξεμπλέξει και μαθηματικά με την υπόθεση της παραμονής, αυτά είναι ματς για δοκιμές και συμπεράσματα. Η Νέα Σαλαμίνα ήταν εκείνη που άνοιξε το σκορ στην αναμέτρηση, στο 7'. Αλλά στο φινάλε του πρώτου 45λεπτου η Καρμιώτισσα ισοφάρισε με τον Ντούρις (45') για το τελικό 1-1.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr