Ποδόσφαιρο

«Αυτοκτονία» για Λάτσιο και... Λέτσε [vids]

Παρασκευή, 12 Μαΐου 2023 - 23:45

Οι «Lupi» κρατούσαν ένα μεγάλο «διπλό» στο «Olimpico», αλλά ο Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς είχε άλλη… άποψη (2-2) στις καθυστερήσεις.

«Αυτοκτονία» για Λάτσιο και... Λέτσε [vids]

Ματς «do or die» και για τις δύο ομάδες ήταν αυτό στο «Olimpico». Καθώς τόσο η Λάτσιο όσο και η Λέτσε είχαν ανάγκη, για διαφορετικούς λόγους, τη νίκη. Οι μεν «λατσιάλι» για να προσπεράσουν τη Γιουβέντους και να ανέβουν στη δεύτερη θέση. Οι δε «Lupi» για να κάνουν αποφασιστικό βήμα για την παραμονή στη Serie A. Στο φινάλε του ματς, οι φιλοξενούμενοι πρέπει να αισθάνονται σκασμένοι με την ισοπαλία 2-2, ενώ οι γηπεδούχοι χαρούμενοι που γλίτωσαν τα χειρότερα.

Η ομάδα του Σάρι ήταν εκείνη που κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στο ματς. Βρήκε σκορ με τον συνήθη… ύποπτο για αυτή τη δουλειά. Μιας και ο Ιμόμπιλε ήταν εκείνος που πέτυχε το 1-0 στο 34'.

Διότι η Λέτσε είχε σπαταλήσει λίγο νωρίτερα μια τεράστια ευκαιρία. Όταν δηλαδή κέρδισε πέναλτι στην ανατροπή του Μπλιν από τον Χισάι. Αλλά ο Στρεφέτσα, στο 23', αστόχησε από την «άσπρη βούλα»!

Ωστόσο μέσα σε λίγα λεπτά ήρθαν τα πάνω… κάτω στη Ρώμη. Καταρχάς στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου (45'+2) ο Ουντέν ισοφάρισε σε 1-1, με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

Επίσης, ο ίδιος «χτύπησε» ξανά στο 51'. Κλέψιμο των παικτών της Λέτσε, πάσα του Στρεφέτσα την κατάλληλη στιγμή στον Ουντέν που «εκτέλεσε» στην κίνηση για το 1-2. Με τον παίκτη της Λέτσε να πετυχαίνει τα πρώτα του γκολ!

Όμως, το ματς είχε χιτσκοκικό φινάλε. Διότι στις καθυστερήσεις και πιο συγκεκριμένα στο τέταρτο λεπτό (90'+4), η Λάτσιο έσωσε την… παρτίδα. Καθώς στη σέντρα του Πέδρο από τα δεξιά, ο Ρομανιόλι δεν απομάκρυνε καλά την μπάλα και Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς με κεφαλιά, από κοντά, ισοφάρισε σε 2-2. Το αποτέλεσμα ήταν να πάρει, τελικά, η Λάτσιο έναν ανέλπιστο βαθμό και η Λέτσε να απωλέσει δύο που θα της έδιναν… αέρα σωτηρίας!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr