Ποδόσφαιρο

Η Λανς δεν «ξεκολλά» από το... σεντόνι [vid]

Σάββατο, 13 Μαΐου 2023 - 00:01

Νίκη με ανατροπή και 10 παίκτες κόντρα στη Ρεμς και +5 από την τρίτη Μαρσέιγ.

Η Λανς δεν «ξεκολλά» από το... σεντόνι [vid]

Αποφασισμένη να βγάλει εισιτήριο για τους ομίλους και όχι για τα προκριματικά του επόμενου UEFA Champions League είναι η Λανς. Η ομάδα του Φρανκ Εζ πέτυχε άλλη μια πολύ μεγάλη νίκη που τη διατήρησε στη δεύτερη θέση, στο -3 από την πρωτοπόρο Παρί Σεν Ζερμέν. Ωστόσο πιο σημαντικό είναι το +5 από την τρίτη της βαθμολογίας Μαρσέιγ, αν και οι Μασσαλοί έχουν ένα ματς λιγότερο. Ωστόσο μια νίκη με δέκα παίκτες, αλλά και ανατροπή από το 0-1.

Το ματς δεν ξεκίνησε καλά για την Λανς. Ειδικότερα, στο πρώτο ημίωρο όλα πήγαν στραβά! Αρχικά στο 19' με την αποβολή του Ντανσό. Η φάση έφερε πέναλτι για την Ρεμς. Ο Μπαλογκούν το εκτέλεσε εύστοχα στο 23', μετά τον έλεγχο της φάσης. Έτσι, οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με 1-0.

Κομβικό για την εξέλιξη της αναμέτρησης ήταν το γκολ του Φρανκόφσκι στο 40'. Η Λανς κέρδισε πέναλτι και έφερε το ματς στα ίσα (1-1). Το αποτέλεσμα ήταν να πάνε οι δύο ομάδες ισόπαλες στα αποδυτήρια. Επιπλέον, δέκα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, η ανατροπή ολοκληρώθηκε! Καθώς στο 55' ο Φοφανά σκόραρε για το 2-1. Αν και με δέκα παίκτες, η Λανς κράτησε το προβάδισμα ως το φινάλε και σημείωσε την τέταρτη διαδοχική νίκη της, αλλά και 22η στη σεζόν για την Ligue 1.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr