Ποδόσφαιρο

Serie Α: Η Σπέτσια "σόκαρε" την Μίλαν [vid]

Σάββατο, 13 Μαΐου 2023 - 21:15

Νέα απογοήτευση σε μερικές μέρες για την Μίλαν, η οποία ξεκούρασε παίκτες για τη ρεβάνς με την Ιντερ στο Champions League, ηττήθηκε με 2-0 από την Σπέτσια και έχασε το εισιτήριο για την 4άδα.

Serie Α: Η Σπέτσια

Λίγες μέρες μετά την ήττα από την Ιντερ στα ημιτελικά του Champions League, οι Rossoneri απογοήτευσαν και στην Serie A. Ο Στέφανο Πιόλι έκανε ξανά rotation με το μυαλό στη ρεβάνς και την ελπίδα της ανατροπής και η ομάδα του παρότι είχε δύο δοκάρια έχασε από την Σπέτσια - που μάχεται για την παραμονή. Ετσι, η Μίλαν έμεινε εκτός 4άδας στο πρωτάθλημα 3 αγωνιστικές πριν το φινάλε και η διαφορά από την 4η θέση είναι πιθανό να αυξηθεί στους 4 βαθμούς.

Στο 7’ η Μίλαν είχε δοκάρι με το σουτ του Τονάλι, σε μια φάση που ήταν η μοναδική καλή σε ένα ισορροπημένο πρώτο μέρος. Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι πλησίασαν στο γκολ στο 56’ αλλά η μπάλα πήγε στην εξωτερική πλευρά του δοκαριού μετά την προσπάθεια του Ντίαθ και στη συνέχεια ο προπονητής τους με το σκορ στο 0-0 άρχισε να αποσύρει παίκτες με το μυαλό στο CL. Και τελικά το πλήρωσε. Στο 75’ μετά από κόρνερ η κεφαλιά του Αμιάν πήγε στο δοκάρι και ο Βισνιέφσκι σκόραρε από κοντά άνοιξε το σκορ. Η Μίλαν δεν μπορούσε να αντιδράσει και στο 85’ με τρομερό φάουλ ο Εσπόζιτο έγραψε το τελικό 2-0 για την Σπέτσια που πήρε τεράστια νίκη και «βύθισε» τους Rossoneri.

ΣΑΛΕΡΝΙΤΑΝΑ-ΑΤΑΛΑΝΤΑ 1-0

Πολύ σημαντική νίκη πέτυχε η Σαλερνιτάνα που επικράτησε με σκορ 1-0 της Αταλάντα με γκολ που σημείωσε στο 90+3 της αναμέτρησης. Ο Καντρέβα είναι ο άνθρωπος που πέτυχε το «χρυσό» γκολ για τους γηπεδούχους. Η Σαλερνιτάνα με αυτή τη νίκη εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή της στη Serie A, ενώ η ομάδα του Μπέργκαμο απομακρύνθηκε κι άλλο από τις θέσεις που οδηγούν στο Champions League της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr