Ποδόσφαιρο

Η Φέγενορντ πρωταθλήτρια Ολλανδίας [vid]

Κυριακή, 14 Μαΐου 2023 - 20:05

Νίκησε 3-0 την Γκόου Αχέντ Ιγκλς και πήρε το δέκατο έκτο (16ο) πρωτάθλημα στην ιστορία της.

Η Φέγενορντ πρωταθλήτρια Ολλανδίας [vid]

Το πρωτάθλημα στην Ολλανδία θέλει ακόμη δύο αγωνιστικές. Αλλά έχει κριθεί. Πιο συγκεκριμένα, κρίθηκε σήμερα στο ματς της Φέγενορντ με την Γκόου Αχέντ Ιγκλες. Διότι η ομάδα του Ρότερνταμ νίκησε 3-0 και το αποτέλεσμα, κατέκτησε και μαθηματικά τον τίτλο. Καθώς έχει προβάδισμα 11 βαθμών που δεν καλύπτεται από τις ομάδες που ακολουθούν στη βαθμολογία.

Στο Ρότερνταμ και πιο συγκεκριμένα στο «De Kuip» οι οπαδοί της Φέγενορντ είχαν δώσει πανηγυρικό κλίμα στην αναμέτρηση. Διότι γνώριζαν πώς με νίκη θα κατακτούσαν και μαθηματικά τον τίτλο. Επιπλέον, μέσα σε 18 λεπτά είχε τελειώσει η… δουλειά! Μιας και στο 15' ο Ιντρίσι άνοιξε το σκορ. Ακόμη, στο 18' ήρθε και το 2-0 με τον Χιμένες.

Οι οπαδοί της Φέγενορντ πανηγύριζαν έξαλλα στις κερκίδες τα δύο γκολ και μετρούσαν αντίστροφα τα λεπτά για να τελειώσει το ματς και να ξεκινήσει το πραγματικό πανηγύρι για το 16ο πρωτάθλημα στην ιστορία του συλλόγου του Ρότερνταμ. Ωστόσο στο 54' ήταν η σειρά του Παϊσάο να σκοράρει και να διαμορφώσει το 3-0. Κάτι που δεν άλλαξε ως το φινάλε της αναμέτρησης. Έτσι, μετά τη λήξη, άρχισε το γλέντι για την κατάκτηση του τίτλου.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr