Ποδόσφαιρο

Ο Άρης Λεμεσού έκανε άλμα για την κούπα [vids]

Κυριακή, 14 Μαΐου 2023 - 22:55

Με ένα όνειρο τρελό ζουν στην «Ελαφρά Ταξιαρχία». Νίκησαν 2-0 τον Απόλλωνα και οδηγούν την κούρσα! Ο ΑΠΟΕΛ παραμένει στο -3.

Ο Άρης Λεμεσού έκανε άλμα για την κούπα [vids]

Η απίστευτη πορεία του Άρη Λεμεσού δεν σταματά. Με… σπασμένα τα «φρένα» η ομάδα του Σπιλέφσκι. Σημείωσε την 20ή της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Επικράτησε 2-0 στο τοπικό ντέρμπι του Απόλλωνα και συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα! Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» τέλειωσε το ματς με το… καλημέρα. Διότι όλη η δουλειά έγινε στα πρώτα δέκα λεπτά.

Ήταν το διάστημα που ο Άρης έπιασε από τον… λαιμό τον Απόλλωνα. Ο Μαγιαμπέλα στο 5' πέτυχε το 1-0 και πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί ήρθε και το 2-0. Ο Μπαμπίκα ήταν ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος των γηπεδούχων. Ο Απόλλων δεν κατάφερε να κάνει κάτι, ενώ θα μπορούσε να είχε ηττηθεί και 3-0. Αλλά στο 64' ο Μπένγκστον σκόραρε μεν, αλλά το γκολ δεν μέτρησε δε. Καθώς υπήρχε επιθετικό φάουλ του Μπρόρσον στον Ουάρντα.

Ο ΑΠΟΕΛ, στο άλλο κυριακάτικο ματς, επικράτησε 2-1 της ΑΕΚ Λάρνακας και έμεινε ζωντανός στη «μάχη» του τίτλου. Οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που προηγήθηκαν στο σκορ. Διότι στο 14' ο Πονς πέτυχε το 0-1! Αλλά στο 25' οι «γαλαζοκίτρινοι» ισοφάρισαν σε 1-1. Μετά από το εύστοχο πέναλτι του Μαρκίνιος. Σε μια φάση που ελέγχθηκε από το VAR. Όπως και εκτελέστηκε δύο φορές, διότι στην πρώτη εκτέλεση ο Κβιλιτάια «νικήθηκε» από τον Πίριτς, αλλά ο Πινς είχε μπει μέσα στην περιοχή. Επιπλέον, στο 54' ο Μαρκίνιος εκτέλεσε φάουλ και ο Ντβάλι με κεφαλιά στο 54' διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr